Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Znanje / 

UMIJEĆE RATOVANJA

 
 
 
UMIJEĆE RATOVANJA
UMIJEĆE RATOVANJA
SUN TZU
Vjernost
Kataloški br.: 135459
Cijena: 15,91 €
Klupska cijena: 13,26 €
Vjernost u klubu donosi vam popust:
za 10. god. članstva10,00 €
za 20. god. članstva9,00 €
za 5. god. članstva11,00 €
za 2. god. članstva12,00 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Već više od dvije tisuće godina, Umijeće ratovanja Sun Tzua vođama daje važne savjete o taktikama na bojnome polju, vođenju trupa i terenu, korištenju varki i lukavština. 

Bitan dio kineske kulture, ova je knjiga postala i kriterij zapadnjačke borbe za opstanak i uspjeh, bilo u borbi, poslu ili odnosu. U ovom svježem, razumljivom novom prijevodu, John Minford oživljava ovo poticajno djelo za današnje čitatelje.

Uhvativši književnu vrijednost Umijeća ratovanja – njegov lucidan, epigramatski, gotovo poetičan stil – kao i njegov filozofski i strateški sadržaj, Minford predstavlja  osnovni tekst u dva različita formata. Najprije trinaest neurešenih poglavlja dopušta čitatelju da stvori svoje prve dojmove o drevnim riječima mudrosti pripisanim Sun Tzuu. Potom se taj isti tekst pojavljuje s opsežim komentarima kanona tradicionalnih kineskih komentatora i drugih, dajući djelu kontekst i podtekst. Živahan, učen uvod, kronologije, predložena literatura  i drugi vrijedni podaci zaokružuju ovu autoritativnu knjigu. Čak i oni čitatelji kojima je Umijeće ratovanja poznato doživjet će ga iznova i bit će im fascinantnije  - i začudnije – nego ikad.         
PrevoditeljPrevoditelj
MIRNA ČUBRANIĆ
 
StraniceStranice
316
 
UvezUvez
Integralni
 
ŠirinaŠirina
145
 
VisinaVisina
205
 
DebljinaDebljina
30
 
JezikJezik
Hrvatski
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
40
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531431514
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…