Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Ljubavni romani / 

KAD ZAVODNIK SAGRIJEŠI

 
 
 
KAD ZAVODNIK SAGRIJEŠI
KAD ZAVODNIK SAGRIJEŠI
ANNA HARRINGTON
Super rabat
Kataloški br.: 137729
Cijena: 18,57 €
Klupska cijena: 15,91 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Kad zavodnik sagriješi drugi je nastavak u serijalu Kako ukrotiti Carlisleove.

Annabelle Green treba muža – i to brzo. Kako bi naslijedila jedini dom kojeg je ikad poznavala, mora se udati do svojeg dvadeset petog rođendana. Ali nakon što ju je jedne sudbonosne noći nemarni nevaljalac Quinton Carlisle zavede, njezin je ugled srozan, što samo otežava pronalazak supruga. Belle je potrebna pomoć i točno zna kome se obratiti…

Quinton je osupnut saznanjem da je sramežljiva ljubiteljica knjiga koju je zadirkivao kao dječak postala snažna i drska ljepotica. Iako bi ispravno bilo da se Quinton oženi Belle kako bi se iskupio za svoje pogreške, njihov je brak u najmanju ruku neizgledan… ali i neodoljivo primamljiv. Šteta što je brak zadnje što bi Quinton mogao poželjeti. Radije će pomoći zamamnoj Belle da pronađe muža i nastaviti svojim razvratnim putem. Ah, kad bi ljubav bila tako jednostavna.

Ako Quinton ne uspije obuzdati privlačnost koju osjeća prema budućoj mladenci, njezina će budućnost izgorjeti u plamenu njegove putene želje.

O autorici romana Kad zavodnik sagriješi:
Anna Harrington zavoljela je povijesne romanse – i sve one uglađene heroje doba regentstva – dok je živjela u Londonu, gdje je studirala književnost i dramaturgiju. Voli putovati, upravljati avionima i planinariti, a kad ne piše svoj idući roman, voli se brinuti za ruže u svom vrtu.

PrevoditeljPrevoditelj
MATEJ KOVAČEVIĆ
 
StraniceStranice
308
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
143
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
22
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
80
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531431781
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…