Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Mali svijet / 

DJEVOJČICA I ČAROBNA PLOČA

 
 
 
DJEVOJČICA I ČAROBNA PLOČA
DJEVOJČICA I ČAROBNA PLOČA
HELA ČIČKO
Super rabat
Kataloški br.: 137752
Cijena: 11,93 €
Klupska cijena: 10,61 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Ovo je priča o jednoj sasvim običnoj DJEVOČICI koja je imala mamu i tatu, išla u školu, maštala, smijala se i igrala sa drugom djecom. Ipak, po nečemu je bila posebna. S puno ljubavi i pažnje brinula se o svoje četiri mace i maloj zbirci kaktusa na prozoru.

A onda je jednoga dana srela TAVANSKU VILU i njen se život potpuno promijenio.
Vila joj je, naime, poklonila ČAROBNU SVJETLEĆU PLOČU, ali ju je pritom upozorila da je ne koristi predugo. Međutim, djevojčicu je poklon toliko očarao da ga više nije ispuštala iz ruku. Prolazili su dani, a ploča je sve više rasla i rasla dok nije dosegnula veličinu djevojčice. Jednoga dana ona odluči zakoračiti unutra i upoznati svijet –  na prvi pogled mnogo ljepši i privlačniji od stvarnosti!

Nije imala pojma da kreće na bajkovito putovanje tijekom kojeg će sresti mnoga neobična bića i biti spremna učiniti sve da ponovno vrati ono do čega joj je najviše stalo – svoj dom i prijatelje….

Lijepa i poučna priča o ovisnosti novog doba, u kojem previše vremena posvećujemo virtualnom svijetu!

Knjiga je izdana u suradnji s Eucerinom, broj jedan dermokozmetikom u Hrvatskoj te kreativnom agencijom Omega Komunikacije.

O autoricama:

Martina Čičko Karapetrić (1977), hrvatska je dizajnerica i jedna od osnivačica poznatog modnog branda Boudoir. Završila je Školu primijenjene umjetnosti i dizajna u Zagrebu, smjer tekstila i odjeće, te je nakon toga upisala Tekstilno-tehnološki fakultet u Zagrebu, smjer modnog dizajna. U rujnu 2001. godine, sa svojom sestrom pokreće modni studio Boudoir, čiji dizajnerski potpis je nevjerojatno prepoznatljiv, pamtljiv i drugačiji, u čijem se središtu nalazi dirljiva čežnja prema iznimno romantičnim, maštovitim i uvijek izuzetno ženstvenim kreacijama. Paralelno s radom u modnoj industriji, od 2009. godine, uspješno se bavi grafičkim i 3D dizajnom, te fotografijom.

Članicom ULUPUH-a postala je 2011. godine. U periodu 2016. – 2019. djeluje kao europski ambasador strukovnog obrazovanja i cjeloživotnog učenja, zbog svoje strasti prema neformalnom vidu cjeloživotne edukacije kojom je proširila svoje vještine na nova područja dizajna.

Hela Čičko (1953.), prof. komparativne književnosti i francuskog jezika, cijeli je svoj radni vijek provela u Knjižnicama Grada Zagreba. Vodila je brojne projekte za poticanje čitanja kod djece i mladih, među kojima se ističu “Lektira na kotačima” i “Izbor najčitatelja godine”. Projekt za poticanje čitanja i društvenu integraciju djece sa smetnjama u razvoju i mlade s invaliditetom “Knjižnica širom otvorenih vrata” nagrađen je 2008. godine Drugom nagradom Zaklade ERSTE na Natječaju za projekte za društvenu integraciju u zemljama Srednje i Jugoistočne Europe. Tijekom niza godina izlagala je na brojnim stručnim skupovima, a radovi su joj objavljeni u zbornicima i stručnim časopisima. Bila je članica Nacionalnog odbora za dječju knjigu i članica Organizacijskog odbora Mjeseca hrvatske knjige. 2010. godine objavila je knjigu o prvoj i najstarijoj dječjoj knjižnici u Hrvatskoj – Odjelu za djecu i mladež Gradske knjižnice, Knjižnica Grada Zagreba, pod naslovom “Odrastanje uz knjigu”. Svojim stručnim radom 2011. godine stekla je zvanje knjižničarske savjetnice. Hrvatsko knjižničarsko društvo dodijelilo joj je 2018. godine Kukuljevićevu povelju u znak priznanja za zasluge na unapređenju knjižničarske struke u Hrvatskoj.

IlustratorIlustrator
MARTINA ČIČKO KARAPETRIĆ
 
StraniceStranice
32
 
UvezUvez
Tvrda
 
ŠirinaŠirina
245
 
VisinaVisina
245
 
DebljinaDebljina
10
 
JezikJezik
Hrvatski
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
80
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531431897
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…