Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Mali svijet / 

ČUDESAN SVIJET OKO NAS

 
 
 
ČUDESAN SVIJET OKO NAS
ČUDESAN SVIJET OKO NAS
EDI ŠUPLJIKA
Super rabat
Kataloški br.: 137828
Cijena: 13,26 €
Klupska cijena: 11,93 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Znatiželjne i maštovite djevojčice i dječake ova će slikovnica povesti na najnevjerojatnija mjesta na svijetu. Otkrit će im zadivljujuća prirodna čuda i pojave, zapanjujuće građevine i mjesta koja oduzimaju dah. Prekrasne ilustracije dočarat će im udaljene, ali i neke ne tako daleke krajeve.

Samostalno ili uz pomoć odraslih, djeca će o svijetu oko nas učiti uz zabavne pjesmice u rimi koje je napisao Edi Šupljika, a ilustracijama popratila omiljena dječja ilustratorica Željka Mezić.

O autorima slikovnice Čudesan svijet oko nas:

Željka Mezić, dizajnerica tekstila i odjeće uspješno se bavi ilustracijom već dvadeset godina. Redovna je suradnica časopisa za djecu, a o tome koliko su omiljene njene ilustracije, najbolje svjedoče višestruka izdanja njenih slikovnica. Članica je zajednice samostalnih umjetnika. Živi i radi u Zagrebu.

Edi Šupljika rođen je u Zagrebu 1974. godine. Ovo mu je druga suradnja s ilustratoricom Željkom Mezić. Njihova prva slikovnica Slovoceda omiljeno je štivo malih čitača. Dobitnik je nagrade za haiku poeziju te redovito objavljuje u dječjem časopisu Prvi izbor.

IlustratorIlustrator
ŽELJKA MEZIĆ
 
StraniceStranice
32
 
UvezUvez
Tvrda
 
ŠirinaŠirina
245
 
VisinaVisina
245
 
DebljinaDebljina
10
 
JezikJezik
Hrvatski
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
57
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531431972
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…