Info
Kategorije
BESPLATNI TELEFON 0800 10 16UČLANJENJEREGISTRACIJA
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici  /  Duhovnost / 

BUDNI U PET

 
 
 
BUDNI U PET
BUDNI U PET
ROBIN SHARMA
Kataloški br.: 138495
Cijena: 17,12 €
Klupska cijena: 14,60 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Knjiga donosi revolucionarnu – i nevjerojatnu – priču o dvoje običnih ljudi koji streme većoj produktivnosti, blagostanju i mirnoći u ovom dobu digitalnih ometanja i zamorne kompleksnosti te tako susreću neobičnog tajkuna.

 

Čudnovat, no briljantni milijarder povest će ih na zanosno putovanje svijetom koje će poboljšati njihovo poslovanje, reprogramirati njihovu učinkovitost, probuditi njihovu sreću te osjećaj osobne slobode.

 

U ovoj knjizi otkrit ćete naviku ranog ustajanja koja je mnogima pomogla doseći sjajne rezultate dok su istovremeno uvećavali vlastitu sreću, spremnost na pomaganje drugima i osjećaj živosti.

Dijelom manifest vještine, dijelom pravilnik za genijalnu produktivnost i dijelom suputnik za divno proživljen život, Budni u 5 knjiga je koja će vam promijeniti život zauvijek.

 

Robin Sharma je globalno cijenjen humanitarac kojeg se smatra jednim od najboljih svjetskih savjetnika za leadership i samooptimizaciju. Među njegove klijente ubrajaju se čuveni milijarderi, profesionalne sportske superzvijezde i mnoge tvrtke s popisa Fortune 1000.

 

Uspješnice ovog autora kao što su Redovnik koji je prodao svoj Ferrari, Vodič prema vrhunskom uspjehu i Budni u 5 prevedene su na više od devedeset jezika, čineći tako Sharmu jednim od najčitanijih autora današnjice.

UvezUvez
Meka
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789534855263
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…