Info
Kategorije
Fiksni tečaj 1 € = 7,53450 KN
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici  /  Duhovnost / 

DUHOVNA STRANA PLODNOSTI

 
 
 
DUHOVNA STRANA PLODNOSTI
DUHOVNA STRANA PLODNOSTI
JULIE VON
Kataloški br.: 138479
Cijena: 15,79 € / 118,97 KN
Klupska cijena: 13,26 € / 99,91 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Dr. Julie Von, holistička liječnica i stručnjakinja za plodnost, u ovoj revolucionarnoj knjizi otkriva ženama novi pristup plodnosti u kojem ih iskustvo trudnoće ispunjava energijom i radošću.

 

Autorica savjetima i inovativnim metodama pomaže čitateljicama da razviju svoju receptivnu energiju koja se povezuje s duhovnim i nevidljivim elementima stvaranja novog života te da shvate kako se načela kozmičkog “pravog trenutka” mogu primjenjivati na sve procese povezane s plodnošću i odgojem djeteta, od zamrzavanja jajašaca i začeća do odluke o posvajanju.

 

Tijekom dvadesetogodišnje kliničke prakse dr. Von osobno se uvjerila da je moć duhovnosti golema kad je riječ o plodnosti jer uravnotežuje hormonski sustav i omogućuje zdravu trudnoću. Razlozi zbog kojih žene ne mogu zanijeti gotovo su uvijek na energetskoj, a ne na materijalnoj razini, tvrdi ona. Kad žene nauče obraćati pozornost na skrivenu dinamiku svojih problema, doživjet će duhovni, umni i tjelesni pomak.

 

Knjiga će vas detaljno uputiti u način na koji duhovnost i psihologija sudjeluju u radu žlijezda s unutarnjim izlučivanjem te u kojoj mjeri utječu na promjenu stavova i, u konačnici, na samo začeće. Jer, svaka je žena plodna, poručuje dr. Von, ali uobičajeni kriteriji za određivanje plodnosti potpuno su pogrešni. 
UvezUvez
Meka
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789535203889
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…