Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Kriminalistički romani / 

MRTVE DUŠE

 
 
 
MRTVE DUŠE
MRTVE DUŠE
ANGELA MARSONS
AKCIJA 1+1 GRATIS 30 GODINA KLUBA
Kataloški br.: 138214
Cijena: 19,90 €
Klupska cijena: 17,24 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Kriminalistički roman Mrtve duše svjetska je uspješnica i šesti slučaj inspektorice Kim Stone.


Kada se tijekom rutinskog arheološkog iskapanja otkrije nalazište ljudskih kostiju, polje Black Country iznenada postaje kompleksno mjesto zločina za detektivku Kim Stone. Pronađene kosti, izlomljene i izbušene, nagovještavaju nezamislive zločine i užase, nešto u što je teško povjerovati.

Prisiljena raditi s detektivom Travisom, s kojim dijeli problematičnu prošlost, Kim počinje otkrivati mračnu vezu između dviju obitelji koje posjeduju spornu zemlju u Black Countryju. No, dok je Kim uronjena u jednu od najkompliciranijih istraga koje je ikad vodila, njezin je tim uhvaćen u niz odvratnih zločina iz mržnje, a kada se jedno od njih nađe u opasnosti pitanje je je li moguće na vrijeme proniknuti u mučnu istinu koja je u pozadini svega.


O autorici romana Mrtve duše:

Ljubav prema pisanju Angela Marsons otkrila je u osnovnoj školi kad joj je kratki komad o stijenama i moru koji je napisala donio prvu literarnu nagradu. Na nagovor partnerice počela je sudjelovati u natječajima za kratku priču, što je rezultiralo pobjedom i trima ulascima u uži izbor. Danas Angela Marsons iza sebe ima šesnaest nastavaka izuzetno uspješne serije kriminalističkih romana o inspektorici Kim Stone.

Svojim prvim romanom prevedenim na hrvatski jezik, Nijemi vrisak, Marsons odmah je među našim čitateljima stekla brojne poklonike, a njezina istražiteljica Kim Stone postala je kultnim književnim likom.

PrevoditeljPrevoditelj
IGOR RENDIĆ
 
UvezUvez
Meka
 
JezikJezik
Hrvatski
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
30
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531432443
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…