Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Ljubavni romani / 

KAD VRAG IZAZIVA

 
 
 
KAD VRAG IZAZIVA
KAD VRAG IZAZIVA
ANNA HARRINGTON
Super rabat
Kataloški br.: 138172
Cijena: 18,57 €
Klupska cijena: 15,91 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Kad vrag izaziva treći je nastavak u serijalu Kako ukrotiti Carlisleove.


Ljubav je rat…


Lord Robert Carlisle nikad ne odustaje od izazova, kako u poslu, tako u ljubavi. Ali pronalazak supruga skandaloznoj Mariji Winslow? E, taj će ga izazov dotući. Osim svojih veza i vragolastog šarma Robert će morati iskoristiti svaki podmukao trik koji zna kako bi osigurao brak ženi bez miraza i osjećaja za doličnost. Njezina će ljepota samo otežati ovaj zadatak.

Mariah Winslow ne namjerava biti pijun u igri lorda Roberta. Pristala je na potragu za suprugom kako bi osigurala partnerstvo u očevoj kompaniji. No zasad će se morati odijevati za Robertove elegantne balove i plesati s neženjama koje joj on odabere. Ali neće je taj vrag nadmudriti, koliko god bio privlačan i neodoljiv. Ah, kad bi ljubav bila tako jednostavna…

O autorici romana Kad vrag izaziva:

Anna Harrington zavoljela je povijesne romanse – i sve one uglađene heroje doba regentstva – dok je živjela u Londonu, gdje je studirala književnost i dramaturgiju. Voli putovati, upravljati avionima i planinariti, a kad ne piše svoj idući roman, voli se brinuti za ruže u svom vrtu.

PrevoditeljPrevoditelj
LEA KLARIĆ
 
UvezUvez
Meka
 
JezikJezik
Hrvatski
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
80
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531432481
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…