Info
Kategorije
BESPLATNI TELEFON 0800 10 16UČLANJENJEREGISTRACIJA
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Ljubavni romani / 

OPASNA KUŠNJA

 
 
 
OPASNA KUŠNJA
OPASNA KUŠNJA
LISA KLEYPAS
AKCIJA 1+1 GRATIS 30 GODINA KLUBA
Kataloški br.: 138156
Cijena: 18,57 €
Klupska cijena: 15,91 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Opasna kušnja sedmi je roman iz serije o obitelji Ravenel koji donosi zanosnu i uzbudljivu romansu između udovice i odbjeglog Škota koji možda ima veze s jednom od najplemenitijih obitelji u Londonu.


Lady Merritt Sterling, mlada udovica snažne volje koja vodi tvrtku pokojnoga supruga, zna da londonsko društvo umire od želje da je uhvati u skandalu. Do sada je bila prepametna da bi im to priuštila. Ali zbog Keira MacRaea, drskog škotskog proizvođača viskija, svi njezini razumni planovi prestaju imati smisla. Iako su potpuno različiti, privlačnost koja ih spaja moćna je, sirova i neodoljiva.


U trenutku kada je Keir MacRae kročio u London zadao si je dva cilja. Prvo, nipošto se ne zaljubiti u sjajnu Lady Merritt Sterling. Drugo, izbjeći smrt. Malo je reći da mu ništa od toga ne polazi za rukom. Njegov je svijet izvrnut naopačke, a jedina osoba kojoj vjeruje je Merritt. Dok im opasnost diše za vratom, Merritt čini sve što je potrebno da bi spasila muškarca kojeg voli… iako zna da je pred njom opasna kušnja.

PrevoditeljPrevoditelj
VIDA MILEK
 
UvezUvez
Meka
 
JezikJezik
Hrvatski
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
12
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531432573
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…