Info
Kategorije
Fiksni tečaj 1 € = 7,53450 KN
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika / 

PEDESET RIJEČI ZA KIŠU

 
 
 
PEDESET RIJEČI ZA KIŠU
PEDESET RIJEČI ZA KIŠU
ASHA LEMMIE
Kataloški br.: 138149
Cijena: 19,90 € / 149,94 KN
Klupska cijena: 17,24 € / 129,89 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Pedeset riječi za kišu epski je roman o tradiciji i slobodi smješten u poslijeratni Japan.

Kyoto 1948., plavi automobil parkiran pred plemićkom vilom, očajna majka koja ostavlja djevojčicu prisiljenu obećati da će zauvijek biti poslušna. Ostatak života ta ista djevojčica samu će sebe spašavati tako što će uvijek iznova to obećanje kršiti.


Kao izvanbračno dijete japanske aristokratkinje i afroameričkog vojnika, Nori od rođenja nigdje ne pripada. Iako su je djed i baka uzeli k sebi, učinili su to samo kako bi je sakrili, užasavajući se mrlje na carskom rodoslovlju, očajni u nastojanju da održe tradiciju u poslijeratnom Japanu.


Poslušna preko svake mjere, Nori prihvaća osamu, boreći se s prirodnim znatiželjom i gorućim pitanjima o tome što se nalazi izvan zidova potkrovlja. Kupke koje izbjeljuju kožu, vojnička disciplina i kažnjavanje neposluha dio su svakodnevice do trenutka kada na imanje stiže novi član obitelji.


Kroz dva desetljeća neizvjesnosti, glazbe, avanture, tuge i ljubavi, roman Pedeset riječi za kišu uči nas o vezama koje nam daju snagu i o tome što nam znači sloboda.


„Divna, emotivna priča… Snažan i samouvjeren prvijenac talentirane mlade autorice.“ – Kristin Hannah


Roman je s engleskog prevela Viktorija Novosel.


O autorici:
ASHA LEMMIE autorica je bestselera New York Timesa Pedeset riječi za kišu. Nakon što je diplomirala englesku književnost i kreativno pisanje na Sveučilištu u Bostonu, preselila se u New York gdje je radila u izdavaštvu. Asha piše povijesnu fikciju koja se fokusira na oživljavanje jedinstvenih perspektiva. Život obično provodi između New Yorka, Londona i Kyota.

PrevoditeljPrevoditelj
VIKTORIJA NOVOSEL
 
UvezUvez
Meka
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531432832
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…