Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Ljubavni romani / 

KAKO GROF ZAVODI

 
 
 
KAKO GROF ZAVODI
KAKO GROF ZAVODI
ANNA HARRINGTON
Super rabat
Kataloški br.: 138909
Cijena: 18,50 €
Klupska cijena: 15,90 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Kako grof zavodi četvrti je nastavak iz serijala Kako ukrotiti Carlisleove.


Ross Carlisle, špijun i grof od Spaldinga, posvetio je život svojoj domovini. Kada otkrije tajne koje bi mogle ugroziti Englesku, stjeran je u kut. Morat će počiniti veleizdaju i hitno se dokopati Londona kako bi dokazao vlastitu nevinost prije nego što se Kruna okrene protiv njega. Za sigurnost Engleske spreman je odreći se svega, pa čak i svog života… sve dok ne sretne ženu čiji je čitav život nedokučiva tajna.


Prije deset godina, Grace Alden pobjegla je od svega što je znala kako bi zaštitila svojeg sina. Ali njezin se novi život u potpunosti mijenja kad pronađe Ross Carlislea na svojem pragu. Sklapaju dogovor – ona će mu pomoći dosegnuti London, a on će joj pomoći osigurati nasljedstvo koje njezinom sinu pripada. Ah, kad bi špijunaža bila tako jednostavna!


Kad stare obmane stvore nove čežnje, Ross i Grace moraju odlučiti jesu li spremni žrtvovati sve do čega im je stalo kako bi zaštitili one koje vole.


O autorici romana Kako grof zavodi:

Anna Harrington zavoljela je povijesne romanse – i sve one uglađene heroje doba regentstva – dok je živjela u Londonu, gdje je studirala književnost i dramaturgiju. Voli putovati, upravljati avionima i planinariti, a kad ne piše svoj idući roman, voli se brinuti za ruže u svom vrtu.

PrevoditeljPrevoditelj
ZRINKA IVANIŠEVIĆ
 
UvezUvez
Meka
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
80
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531432931
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…