Info
Kategorije
Fiksni tečaj 1 € = 7,53450 KN
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Mali svijet  /  Bajke i slikovnice / 

DJED I VJEŠTICA

 
 
 
DJED I VJEŠTICA
DJED I VJEŠTICA
INES MARCIUŠ KRULJAC
Novost
Kataloški br.: 136051
Cijena: 12,99 € / 97,87 KN
Klupska cijena: 11,66 € / 87,85 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Mnogo je pitanja o vješticama, o njihovim navikama, poslu kojim se bave, o tome kako se zabavljaju te kako provode slobodno vrijeme… No, znamo li baš sve? Jesu li te informacije pouzdane? Što je istina, a što mašta doznat ćemo od djeda koji


… sve znade:

kako se sova mišu prikrade,

koji je najviši vrh na svijetu

i zašto je Ahil pogođen u petu.


O autoricama slikovnice Djed i vještica:

Ines Marciuš Kruljac rođena je u Zagrebu 1970. godine. Kao mala ušla je u bibliobus i ostala začarana zauvijek. Okružila se knjigama i stripovima, dodala glazbala i sve tako do završetka Filozofskog fakulteta (Pedagogijske znanosti). Poslije je životu dodala boje i od tada stalno nešto stvara. Živi s obitelji i mačkama u Zaprešiću, a potražite je i na www.inesmk.com.

Jasmina Kosanović rođena je u Zagrebu jednoga sunčanog jesenskog dana u vrijeme dok se telefonirati išlo u poštu. Završila je dizajn odjeće na Tekstilno tehnološkom fakultetu. Bavi se kostimografijom, scenografijom, ilustrira, a najčešće stvara lutke s kojima se često i druži u svom dućanu u Petrinjskoj ulici u Zagrebu. Prekrasne vile, mačke, slonovi, lisice, jednorozi i zmajevi iz izloga dućana pozivaju prolaznike da zakorače u njihov čaroban svijet. Više o Jasmini možete pronaći na www.jasminakosanovic.com.

IlustratorIlustrator
JASMINA KOSANOVIĆ
 
UvezUvez
Tvrda
 
JezikJezik
Hrvatski
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
63
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531433136
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…