Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Ljubavni romani / 

OBEĆANJE RUŽE

 
 
 
OBEĆANJE RUŽE
OBEĆANJE RUŽE
BRENDA JOYCE
AKCIJA 1+1 GRATIS 30 GODINA KLUBA
Kataloški br.: 139741
Cijena: 20,99 €
Klupska cijena: 17,99 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Roman Obećanje ruže autorice Brande Joyce očaravajuća je priča o strasti, otmici i opasnoj ljubavi protkana mističnošću srednjega vijeka


Njezino je ime Mary i ona je prelijepa kći škotskoga kralja – ali i zarobljenica normanskih osvajača. Tvrdoglava princeza odbija otkriti svoj identitet – čak i ako to znači da će žrtvovati svoju krepost. No u naručju opasnog neprijatelja ona otkriva moćnu strast i moćno obećanje. Hrabar i prekaljen ratnik Stephen de Warrene spreman je do smrti braniti ono što je uzeo u osvajačkom pohodu, uključujući i zarobljenicu zlatne kose koja budi najtajnije čežnje u njegovoj duši. Jer njihova se strast ne može poreći – ona je veličanstven plamen koji gori jače i intenzivnije od ratnih plamenova koji okružuju zemlju.


O autorici romana Obećanje ruže:

BRENDA JOYCE je američka spisateljica i autorica više od četrdeset romana, mahom prvoklasnih ljubića. Dobitnica je mnogih nagrada, a njezin debitantski roman, Nevina vatra, osvojio je nagradu BestWestern Romance. Tiskano je više od četrnaest milijuna primjeraka njezinih knjiga koje su prevedeni na desetak svjetskih jezika. Romani Brende Joyce romantične su i duhovite priče pa stoga i ne čudi da je stekla toliko obožavatelja diljem svijeta. Čitatelji u Hrvatskoj dosad su je upoznali kroz brojne naslove, poput Osvajač, Mač na ruži, Ruža u oluji, Tajne i Skandalozna ljubav .

PrevoditeljPrevoditelj
ALICA BJELI DUDUKOVIĆ
 
UvezUvez
Meka
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
16
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531433266
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…