Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici  /  Samopomoć / 

BUDI KAKVA JESI

 
 
 
BUDI KAKVA JESI
BUDI KAKVA JESI
EMILY NAGOSKI
AKCIJA 1+1 GRATIS 30 GODINA KLUBA
Kataloški br.: 139774
Cijena: 21,99 €
Klupska cijena: 18,50 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Svaka žena jedinstvena je u svojoj seksualnosti i, u odnosu na muškarce, puno više varira u anatomiji, responzivnim seksualnim mehanizmima te općenito u načinu na koji njezino tijelo reagira u seksualnom svijetu. U knjizi Budi kakva jesi doktorica Emily Nagoski dokazuje da najvažniji čimbenik u stvaranju i održavanju zdravog seksualnog života, ispunjenog samopouzdanjem i radošću, nisu dijelovi tijela ili njihov raspored, već naša usredotočena svjesnost, želja i užitak. Što znači da stres, naše raspoloženje, povjerenje koje osjećamo i naša slika o tijelu nisu tek periferni čimbenici seksualnosti, već čine esencijalni dio na koji se sve nadograđuje.


Doktorica Nagoski napisala je važnu knjigu o seksualnoj želji, o tome zašto neki parovi jednostavno prestanu imati odnose te što mogu učiniti u vezi s tim. Budi kakva jesi prije svega je neophodan vodič za sve one koji se žele osjećati dobro u svojoj koži, a pisana je prijateljski i za one koji žele razumjeti uspone i padove u svom seksualnom životu.


O autorici knjige Budi kakva jesi:

Emily Nagoski nagrađivana je autorica bestselera Budi kakva jesi te koautorica, sa svojom sestrom Ameliom, knjige Burnout: the secret to unlocking the stress cycle. Započela je svoj rad kao seksualni edukator na Sveučilištu Delaware, gdje je volontirala kao vršnjački seksualni edukator dok je studirala psihologiju. Licencirana je terapeutkinja i doktorica znanosti na Sveučilištu u Indiani i na institutu Kinsey. Sada kombinira seksualni odgoj i edukaciju o stresu kako bi naučila žene živjeti samouvjereno i radosno u njihovu vlastitom tijelu.

PrevoditeljPrevoditelj
MARTINA BATINICA
 
UvezUvez
Tvrda
 
JezikJezik
Hrvatski
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
42
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531433235
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…