Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika / 

IZGUBLJENA SESTRA

 
 
 
IZGUBLJENA SESTRA
IZGUBLJENA SESTRA
DINAH JEFFERIES
AKCIJA 1+1 GRATIS 30 GODINA KLUBA
Kataloški br.: 140018
Cijena: 19,90 €
Klupska cijena: 16,91 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Izgubljena sestra dirljiva je i složena, prekrasno ispričana priča, a Dinah Jefferies još se jednom magičnim destinacijama uvlači pod kožu.


Belle Hatton započela je novi život daleko od svoga doma. Njezin glamurozan posao pjevačice u noćnom klubu u Burmi 1930-ih donio joj je mnoštvo sofisticiranih novih prijatelja i obožavatelja. No nepokolebljivu Belle proganja misterij iz prošlosti: dvadeset i pet godina star isječak iz novina, pronađen među stvarima njezinih pokojnih roditelja, sugerira da su oni Mjanmar napustili nakon nestanka kćerkice Elvire.


Belle u prelijepoj dalekoj zemlji očajnički želi saznati što se dogodilo sestri za koju nije znala da postoji, ali kada počne postavljati pitanja, nailazi na uznemirujuće glasine, zlonamjerne tračeve i otvorene prijetnje. Oliver, privlačni i ležerni američki novinar slobodna duha, nudi joj pomoć, ali anonimna poruka upozorava je da bude oprezna…


O autorici romana Izgubljena sestra:

Dinah Jefferies rođena je u Maleziji, a u devetoj godini preselila se u Englesku. I dalje voli jugoistočnu Aziju te Daleki istok pa spremno koristi svaku priliku da otputuje onamo. Svojedobno je živjela u komuni s rock-sastavom te je izlagala svoja likovna djela. Nakon života u Italiji i Španjolskoj, sada stanuje u Gloucestershireu sa suprugom i norfolškim terijerom te se bavi isključivo pisanjem. Hrvatski su je čitatelji upoznali kroz naslove Toskanska groficaPrije kišeUdovica trgovca draguljimaKći trgovca svilom i Supruga vlasnika plantaže čaja.

PrevoditeljPrevoditelj
TOMISLAV ŽILIĆ
 
UvezUvez
Meka
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
20
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531433747
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…