Info
Kategorije
BESPLATNI TELEFON 0800 10 16UČLANJENJEREGISTRACIJA
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Kriminalistički romani / 

ZNAM TAJNU

 
 
 
ZNAM TAJNU
ZNAM TAJNU
TESS GERRITSEN
Kataloški br.: 140061
Cijena: 19,90 €
Klupska cijena: 16,91 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Roman Znam tajnu dvanaesti je nastavak legendarnog serijala o detektivki Rizzoli i patologinji Isles.


S ovakvim se mjestom zločina detektivka Jane Rizzoli i forenzička patologinja Maura Isles još nisu susrele. Producentica nezavisnih filmova strave pronađena je na krevetu u gotovo spokojnu položaju. Čovjek bi pomislio da je tek usnula… da nije očnih jabučica u njezinoj šaci.


Sljedeće je ubojstvo počinjeno na jednako groteskan način. Mlad muškarac pronađen je s trima strijelama precizno zabodenim u srce. Poveznice između slučajeva upućuju Jane i Mauru na serijskog ubojicu čija su fiksacija brutalno ubijeni sveci. Njegova sljedeća i posljednja žrtva mlada je žena koja zna što joj se sprema. Ona je jedina koja može pomoći Jane i Mauri uhvatiti zločinca. Ako ikad odluči otkriti tajnu koju jedino ona i ubojica znaju…


Tess Gerritsen jedna je od najčitanijih suvremenih autorica kriminalističkih trilera. Hrvatski čitatelji upoznali su je čitajući romane poput Harema mrtvih duša, Vrta kostiju, Kluba Mefisto, Samo prividne smrti Kirurga. Prema njezinim romanima snimljena je televizijska serija Cure na zadatku.


„Nezaboravno, neočekivano, opojno.“ – Lucy Foley


„Još jedan fenomenalan nastavak legendarnog serijala.“ – Associated Press

 

 

Tess Gerritsen jedna je od najčitanijih suvremenih autorica forenzičarskih trilera. Hrvatski čitatelji upoznali su je čitajući
romane: Harem mrtvih duša, Vrt kostiju, Klub Mefisto, Samo prividna smrt, Dvojnica, Grijesi, Šegrt, Kirurg, Mjesto za ubijanje i Nijema djevojka. Prema njezinim romanima snimljena je i uspješna televizijska serija Cure na zadatku.

PrevoditeljPrevoditelj
IGOR RENDIĆ
 
UvezUvez
Meka
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
37
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531433907
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…