Info
Kategorije
Fiksni tečaj 1 € = 7,53450 KN
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Mali svijet  /  Romani i lektira / 

DNEVNIK PAULINE P. T.U.

 
 
 
DNEVNIK PAULINE P. T.U.
DNEVNIK PAULINE P. T.U.
SANJA POLAK
Kataloški br.: 140128
Cijena: 12,90 € / 97,20 KN
Klupska cijena: 11,50 € / 86,65 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

DNEVNIK PAULINE P., tvrdi uvez, opisuje dogodovštine i probleme s kojima se bori ova vrckava i brbljava dječja junakinja.


Paulinu P. poznaju već sva djeca, a ova simpatična djevojčica našla je svoje mjesto i u školskoj lektiri. Paulina P. je razgovorljiva, puna ideja, snalažljiva i maštovita. Svoju životnu školu odrađuje promatrajući kako se ponašaju njezini roditelji, prijatelji, bake, profesori ili susjedi. Gleda, sluša i razmišlja što joj se događa.


O autorici dječjeg romana Dnevnik Pauline P., tvrdi uvez:

Sanja Polak omiljena je dječja spisateljica. Njezine priče i romani, posebno oni u kojima se pojavljuje djevojčica Paulina P., s razlogom su popularni među mladim čitateljima. U njima se djeca ne susreću s izmišljenim čudovištima, čarobnim likovima iz mašte i bajkovitim krajolicima. U njima čitaju o događajima, problemima i situacijama pred kojima se svakodnevno nalaze, koje ih vesele i tište. Zgode i nezgode iz školskih klupa,  stroge učiteljice, teške domaće zadaće, prve simpatije, odnosi s roditeljima, rađanje prijateljstava, muke odrastanja… djeca vole knjige s kojima se mogu poistovjetiti.

UvezUvez
Tvrda
 
JezikJezik
Hrvatski
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
54
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531434287
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…