Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Znanje / 

ČOVJEK JE ZAO

 
 
 
ČOVJEK JE ZAO
ČOVJEK JE ZAO
JULIAN HANNES
Novost
Kataloški br.: 140131
Cijena: 18,90 €
Klupska cijena: 15,90 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Jeste li spremni zaroniti u mračnu stranu ljudske psihe? – Zlo ne poznaje granice. Čuvajte se!
 

Trinaest uzbudljivih i napetih istinitih slučajeva koji će vam zagolicati živce. Jezivi progonitelji, bešćutni zločinci, nestala djeca, hladnokrvni psihopati, zagonetni suicidi… Trinaest stravičnih i istinitih kriminalističkih slučajeva daje uvid u mračne kutke ljudske psihe pokazujući kako posvuda u svijetu ima ljudi kojima ne treba vjerovati. Što to tjera ljude da pokažu svoju najmračniju stranu? Zašto netko postane zločincem? Može li doista svaki čovjek ubiti? I što takav zločin čini onima koji se silom prilika zateknu upleteni u njega?
 

U potrazi za odgovorima na ta pitanja autoru knjige Julianu Hannesu u pomoć priskače kriminalističko-obavještajni analitičar Mark T. Hofmann koji kao jedan od vodećih stručnjaka za profiliranje počinitelja zločina čitatelju daje uvid u znanstvenu analizu ponašanja, motiva i psihopatologiju zločinaca.
 

Julian Hannes, poznatiji pod pseudonimom Jarow, proslavio se na YouTubeu svojim videozapisima u kojima se očituje njegova strast prema neriješenim misterijima i istinitim zločinima. U njima donosi jezovite priče i neriješene zagonetke vješto golicajući živce i um mnogobrojnih pratitelja.

PrevoditeljPrevoditelj
SUZANA SESVEČAN LOZINA
 
UvezUvez
Meka
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
46
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789538481048
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…