Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Ljubavni romani / 

KRADLJIVAC SRCA

 
 
 
KRADLJIVAC SRCA
KRADLJIVAC SRCA
JULIE GARWOOD
Kataloški br.: 140077
Cijena: 19,90 €
Klupska cijena: 16,91 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Agent FBI-ja Nick Buchanan sprema se na prvi godišnji odmor u tri godine, kad ga iznenadi poziv njegova najboljeg prijatelja, oca Toma Maddena. Tom mu prenosi jezovito priznanje serijskog ubojice koji je k njemu došao na ispovijed i najavio novi zločin. Da stvar bude gora, ubojica, koji sebe naziva Kradljivac srca, priznaje da mu je iduća žrtva Laurant Madden, Tomova prelijepa mlađa sestra.


Pristavši na Nickovu zaštitu, Laurant svaki trenutak provodi u društvu privlačna bratova prijatelja. Kako bi Kradljivca srca učinili ljubomornim i natjerali ga da se pokaže, Nick i Laurant pretvaraju se da su zaljubljeni, a zajedno s privlačnošću među njima, raste i opasnost u kojoj se nalaze. Jedan jedini pogrešan korak mogao bi biti koban…

U zanosnom prijevodu Vide MilekKradljivac srca ima sve odlike proze Julie Garwood kojima je osvojila milijune čitatelja diljem svijeta: dojmljive likove i okružja, vješto osmišljenu priču i britak humor. Napeta radnja prepuna obrata i neobična ljubavna priča držat će vas prikovanima uz roman sve do posljednje eksplozivne stranice.


O autorici romana Kradljivac srca:

Otkako joj je 1985. godine objavljen prvi roman, Nježni ratnikJulie Garwood niže uspješnicu za uspješnicom, uključujući Bijelu ružuCrvenu ružuLavlju družicuPrinca na bijelom konju i Vjenčanje. Njezina su djela prevedena na više desetaka jezika i prodana u više od 40 milijuna primjeraka. Bilo da piše o srednjovjekovnoj Škotskoj, Engleskoj u doba regentstva ili suvremenoj Louisiani, Garwood se uvijek vraća omiljenim temama: obitelji, odanosti i časti. Sama kaže da joj je cilj natjerati čitatelje „da se smiju i plaču i zaljube. U stvari, želim da barem nakratko pobjegnu u drugi svijet i poslije se osjećaju kao da su bili u velikoj pustolovini“.

PrevoditeljPrevoditelj
VIDA MILEK
 
UvezUvez
Meka
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
18
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531434126
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…