Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Kriminalistički romani / 

PACIJENTOVA TAJNA

 
 
 
PACIJENTOVA TAJNA
PACIJENTOVA TAJNA
LORETH ANNE WHITE
Super rabat
Kataloški br.: 140079
Cijena: 19,90 €
Klupska cijena: 17,50 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Roman Pacijentova tajna držat će vas u neizvjesnosti do same završnice. Činjenica da je inspiriran stvarnim zločinom koji je potresao Kanadu čini ga još uvjerljivijim.
 

Unakaženo tijelo trkačice pronađeno je podno litice na rubu idilične obalne zajednice Story Covea.
 

Lily Bradley, čuvena psihoterapeutkinja, živi u savršenoj kući sa svojim cjenjenim suprugom profesorom i njihovo dvoje djece. Njezin je život savršen – novca joj ne manjka, omiljena je u zajednici, a njezina je krvava tajna sigurna.
 

Senzualna i neobuzdana Arwen stiže u gradić sa sinom na suvozačevu mjestu svoga oslikanog kombija. Preko noći, njezina prisutnost prijeti razotkriti sve što su stanovnici Story Covea tako očajnički htjeli zadržati za sebe.
 

Sumnjive okolnosti koje okružuju neprepoznatljivo truplo trkačice u grad dovode detektivku Rue Duval. Iako zna da mora riješiti ovaj slučaj, dušu joj razdire pitanje: želi li ga riješiti?
 

“Autorica sjajno drži čitatelje u neizvjesnosti dok skida slojeve naizgled savršene obitelji kako bi otkrila šokantnu istinu.” – Publishers Weekly

O autorici romana Pacijentova tajna:

Loreth Anne White nagrađivana je autorica kriminalističkih trilera koji su prodani u više od dva milijuna primjeraka. Živi na Pacifičkom sjeverozapadu i vrijeme provodi u Victoriji na otoku Vancouver. Kad ne piše ili ne smišlja nove slučajeve, može je se pronaći na jezerima, oceanu ili na šumskim puteljcima sa psom, gdje se trudi – neuspješno – izbjeći medvjede.

PrevoditeljPrevoditelj
ANDREJ BUKARICA
 
UvezUvez
Meka
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
34
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531434492
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…