Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Mali svijet  /  Romani i lektira / 

PEANUT JONES I OSLIKANI GRAD

 
 
 
PEANUT JONES I OSLIKANI GRAD
PEANUT JONES I OSLIKANI GRAD
STEVE BIDDULPH
Kataloški br.: 140183
Cijena: 17,90 €
Klupska cijena: 15,50 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Peanut Jones i Oslikani Grad: Avanturistički serijal koji oduševljava


Peanut Jones i Oslikani Grad prvi je nastavak uzbudljivog avanturističkog serijala o prijateljstvu i kreativnosti iz pera i kista začetnika kampanje #DrawWithRob.

Neke su priče ispričane, a neke nacrtane…


Za Peanut Jones crtanje je magičan čin. No umjetnost ne može riješiti njene probleme. Njen je otac nestao, a ona je zapela u iznimno dosadnoj školi. No sve se promijeni kada pronađe jedinstvenu olovku koja ima magične moći. Peanut odjednom biva uvučena u svijet koji vrvi bojama, kreativnošću, uzbuđenjima, no krije i mnoštvo opasnosti. Ipak, u tome svijetu možda postoji malena šansa da Peanut dozna što se dogodilo njenom ocu.


Zaronite u svijet "Peanut Jones i Oslikani Grad" i dopustite da vas preplavi čarolija ove priče. Neka vas inspirira da sanjate velike snove i otvorite vrata svoje mašte. Ova knjiga je prava poslastica za sve ljubitelje avanture, mašte i iznenađenja.
 

Bilješka o autoru:

Rob Biddulph nagrađivani je autor i ilustrator dječjih romana, slikovnica, priručnika i publicistike. Neki od njegovih brojnih naslova uključuju serijal o djevojčici Peanut Jones, koji će uskoro u cijelosti biti objavljen na hrvatskom jeziku, te Blown Away, Odd Dog Out, Kevin, Dog Gone i Show and Tell. U ožujku 2020. godine pokrenuo je kampanju #DrawWithRob, seriju klipova koje je objavljivao dva puta tjedno i kroz koje je gledatelje podučavao crtanju, kako bi pomogao roditeljima i djeci u teškom periodu globalne pandemije. 21. svibnja 2020. oborio je Guinessov rekord za najveći online sat crtanja, pri čemu je sudjelovalo 45 611 domaćinstava i čime je nagrađen britanskom nagradom Point of Light. 

PrevoditeljPrevoditelj
IVONA ŠIROL
 
UvezUvez
Tvrda
 
JezikJezik
Hrvatski
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
53
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531434669