Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Kriminalistički romani / 

OBITELJSKE IGRE

 
 
 
OBITELJSKE IGRE
OBITELJSKE IGRE
CATHERINE STEADMAN
Kataloški br.: 140191
Cijena: 19,90 €
Klupska cijena: 17,50 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Bogata, ekscentrična obitelj. Drevna tradicija… ili smrtonosna igra preživljavanja?
 

Književnica Harriet zaručena je za naizgled savršenog Edwarda, nasljednika bajoslovno bogate i moćne obitelji Holbeck, od koje se posljednjih godina otuđio. Harry, koja je u djetinjstvu izgubila obitelj, osjeća kako je privlače glamur i sofisticiranost Holbeckovih, koji je dočekuju raširenih ruku. No, sve se mijenja kada upozna glavu obitelji, magnetičnog Roberta, koji joj daje snimku šokantne ispovijedi.
 

Zašto ju je povjerio baš Harry? Je li Robert otkrio mračne tajne iz njezine prošlosti? Je li ovo samo test njezine odanosti ili nešto mnogo mračnije? Dok traga za istinom, Harry sudjeluje u surovim božićnim tradicijama obitelji Holbeck, igrama koje bi vrlo lako mogle postati smrtonosne.
 

Spremna ili ne, oni dolaze…
 

O autorici romana Obiteljske igre:

Catherine Steadman londonska je glumica i književnica. Nastupala je u glavnim ulogama na britanskoj i američkoj televiziji, kao i na kazališnim daskama West Enda. Godine 2016. nominirana je za Nagradu Laurence Olivier. Živi u sjevernom Londonu sa suprugom i kćerima. Njezin prvi roman Nešto je u vodi bestseler je New York Timesa s pravima prodanima u više od trideset zemalja. Potražite je na Twitteru (@CatSteadman) i Instagramu (@catsteadman).

PrevoditeljPrevoditelj
MARTINA BATINICA
 
UvezUvez
Meka
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
28
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531434751
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…