Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici  /  Samopomoć / 

KURASHI KOD KUĆE

 
 
 
KURASHI KOD KUĆE
KURASHI KOD KUĆE
MARIE KONDO
Vjernost
Kataloški br.: 136325
Cijena: 28,99 €
Klupska cijena: 25,99 €
Vjernost u klubu donosi vam popust:
za 10. god. članstva21,00 €
za 20. god. članstva20,00 €
za 5. god. članstva22,00 €
za 2. god. članstva23,00 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Nadahnut japanskim konceptom kurashija odnosno „načina života“, Kurashi kod kuće poziva vas da vizualizirate svoj životni ideal od trenutka buđenja pa sve do kraja dana. Primjenjujući na svoj mentalni sklop i obrasce ponašanja prokušani upitnik iz Čarolije pospremanja koja će vam promijeniti život Marie Kondo – „Budi li ovo radost u meni?“ – Marie vas poziva da zamislite kako bi vam život izgledao da se oslobodite svojih ograničenja. Ta vizija bit će vam referentna točka i pomoći će vam u donošenju svjesnih, promišljenih odluka: od toga kako ćete iskoristiti svaki kutak svojega životnog prostora do toga kako ćete iskoristiti svaki trenutak.
 

Srž filozofije KonMari nije u tome da se usredotočimo na ono čega se želimo riješiti, nego na ono što želimo zadržati. U ovom nadahnjujućem vizualnom vodiču Marie Kondo vas predivnim fotografijama i jedinstvenim sugestijama potiče da prihvatite ono što volite u svojem životu te da zatim to odrazite u svojem domu, aktivnostima i odnosima, primjerice tako da osmislite miran kutak u kojem ćete moći pisati, svakoga jutra prolazite popis zadataka za taj dan ili odradite opuštajući večernji ritual koji će vas uvesti u miran san.
 

Nadahnuti novootkrivenom jasnoćom, raščistit ćete nepotreban nered i početi cijeniti prostorije u kojima se osjeća dobrodošlica, dragocjenosti koje posjedujete i ostale trenutke koji u vama bude iskru radosti.
 

„Kondoina metoda doista vam može promijeniti život… ako joj dopustite.“ – TODAY.com
 

„Gđa Kondo svoj manifest pospremanja iznosi kao neka vrsta zen dadilje, istovremeno uvjerljivo i animistički, uz mnogo bodrenja i podrške.“ – The New York Times
 

„Vodeći japanski guru pospremanja, princeza-ratnica u boju protiv nereda.“ – The Times (London)
 

„Nadvladajte sve čime vas život preplavljuje.“ – The Atlantic
 

O autorici priručnika Marie Kondo i kurashi kod kuće:

Marie Kondo stručnjakinja je za pospremanje, autorica uspješnice, zvijezda Netflixove hit-emisije Pospremanje s Marie Kondo i osnivačica tvrtke KonMari Media Inc. Predstavljena je u novinama i časopisima New York TimesWall Street JournalLondon Times i Vogue, u emisijama The Late Show with Stephen Colbert Ellen, a časopis Time proglasio ju je jednom od 100 najutjecajnijih osoba na svijetu. Knjige su joj diljem svijeta prodane u više od 13 milijuna primjeraka.

PrevoditeljPrevoditelj
IRENA JAKELIĆ
 
UvezUvez
Tvrda
 
JezikJezik
Hrvatski
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
44
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531435178
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…