Info
Kategorije
BESPLATNI TELEFON 0800 10 16UČLANJENJEREGISTRACIJA
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  NOVITETI / 

KRALJICA CHARLOTTE

 
 
 
KRALJICA CHARLOTTE
KRALJICA CHARLOTTE
JULIA QUINN, SHONDA RHIMES
Novost
Kataloški br.: 140311
Cijena: 19,90 €
Klupska cijena: 17,90 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Sunčanog rujanskog dana 1761. kralj i kraljica su se prvi put vidjeli. Nekoliko sati kasnije već su bili u braku.
 

Prelijepa, iskričavo inteligentna i silno svojeglava, cijeli je niz osobina zbog kojih njemačka princeza Charlotte od Mecklenburg-Strelitza nije nužno ono što je britanski dvor zamislio kao idealnu suprugu za mladog kralja Georgea III. No njezina neovisnost i ustrajnost itekako će joj dobro doći jer… George skriva neke tajne. I to sasvim ozbiljne tajne.
 

U svojoj novoj ulozi Charlotte mora naučiti plivati među zamršenim odnosima dvora dok se istovremeno brine za vlastito srce. Sve se više i sve jače zaljubljuje u Georgea iako je on tjera od sebe. I, naravno, tu je i ta velika tajna koja bi – ako se razotkrije – mogla uzdrmati same temelje monarhije.
 

Charlotte treba naučiti vladati i shvatiti da ima moć mijenjati društvo. I mora se boriti; za sebe, za svog supruga, ali i za svoje podanike. Ma koliko to zastrašujuće zvučalo, ona više nikad neće biti samo Charlotte. Ona je sada… kraljica!
 

Vrijedno proširenje Bridgerton svemira!
Priča koja romantizira ljubav dvoje ljudi usred kaosa. Roman koji je istovremeno dodatak TV seriji i širem Bridgerton svemiru, ali i samostalna ljubavna priča.
– All Pages And Pictures
 

Obožavatelji serijala Bridgerton sigurno će htjeti zgrabiti primjerak ove knjige koji se fokusira na ranu ljubavnu priču kraljice Charlotte i kralja Georgea III. Ovo nije lekcija iz povijesti… stoga uđite u ovu romantičnu, često srcedrapateljnu i jednako često ohrabrujuću priču otvorenog uma…- Bookshelffantasien

PrevoditeljPrevoditelj
VESNA VALENČIĆ
 
UvezUvez
Meka
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
14
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531435611
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…