Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  NOVITETI / 

METODA GLUCOSE GODDESS

 
 
 
METODA GLUCOSE GODDESS
METODA GLUCOSE GODDESS
JESSIE INCHAUSPÉ
Kataloški br.: 140368
Cijena: 25,00 €
Klupska cijena: 21,90 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Pronađite praktične savjete kako primjeniti  "Glucose Goddess" metodu u svakodnevnom životu!

Patite li od žudnje za hranom, kroničnog umora, ovisnosti o šećeru? Budite li se ponekad ujutro s manjkom energije za dan pred vama? 
 

U ovoj knjizi autorica Jessie Inchauspé izlaže svoje zaprepašćujuće otkriće o presudno važnoj ulozi razine šećera u krvi u svakom vidu našeg života, od žudnje za slatkim do plodnosti, te iznenađujuće savjete s pomoću kojih tu razinu glukoze možemo optimizirati a da pritom i dalje uživamo u hrani koju volimo. Njezina prva knjiga „Glukozna revolucija“ postala je bestseler odmah po objavljivanju, čineći je time  jednom od najpopularnijih autorica iz područja zdrave prehrane.

U Metodi Glucose Goddess, donosi četverotjedni vodič o načinima izbjegavanja glukoze u svakodnevici. Uz više od 110 recepata i radne listiće vodi vas kroz četiri jednostavna i znanstveno utemeljena načina za ujednačavanje razine šećera u krvi.
 

Postići ćete neograničenu snagu, zauzdati žudnju za hranom, očistiti kožu, usporiti starenje, smanjiti upale, uravnotežiti hormone, poboljšati raspoloženje, a spavat ćete bolje nego ikada prije.
 

Tisuće ljudi diljem svijeta već su primijenile Metodu i postigle zapanjujuće rezultate. Najbolji dio u svemu tome? Nećete brojiti kalorije, a jest ćete sve što volite.

PrevoditeljPrevoditelj
TEA GRGURIĆ
 
UvezUvez
Meka
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789538326561
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…