Info
Kategorije
BESPLATNI TELEFON 0800 10 16UČLANJENJEREGISTRACIJA
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  NOVITETI / 

IZLET

 
 
 
IZLET
IZLET
PETE OSWALD
Novost
Kataloški br.: 140395
Cijena: 12,90 €
Klupska cijena: 11,50 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

JEDINSTVENA KNJIGA NA NAŠEM TRŽIŠTU, UZ POMOĆ KOJE ĆETE SE JOŠ VIŠE ZBLIŽITI S VAŠIM DJETETOM.
 

Slikovnica Izlet govori o danu koji otac i sin zajedno provode u prirodi. Odlaze na planinarenje i ondje doživljavaju brojne pustolovine koje ce im ostati u trajnom sjećanju i koje ih, što je još važnije, još dublje povezuju.
 

Riječ je o jednoj od rijetkih knjiga koja se izravno bavi odnosom oca i djeteta, a namijenjena je djeci uzrasta od dvije do pet godina. Slikovnica nema popratni tekst, jer je zamišljena da je djeci ispripovijedaju sami roditelji (uz pomoć slika), čime se postiže još jedno povezivanje roditelja i djeteta.
Autor slikovnice je Pete Oswald, nagrađivani američki ilustrator koji je sudjelovao u nastanku nekih od najpoznatijih animiranih filmova današnjice, poput Madagaskara, HotelaTransilvanije, Oblacno s cuftama te Angry Birds.
 

„Izuzetno topla priča, ispričana samo slikama, koja veliča povezanost roditelja i djeteta te ljepotu kvalitetno provedenog zajedničkog vremena“, izjavio je urednik knjige Vid Jakša Opačić.
 

PETE OSWALD (1980.), američki je ilustrator koji se dosad istaknuo radom u filmskoj industriji. U dogodovštinama njegovih junaka uživala su djeca diljem svijeta koja su gledala filmove poput “The Angry Birds”, “Madagaskar” i “Hotel Transilvanija”. Autor je nekoliko knjiga, poput “Uzorno jaje” i “Zločesta sjemenka”.

PrevoditeljPrevoditelj
VID JAKŠA OPAČIĆ
 
UvezUvez
Tvrda
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
65
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531435727
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…