Info
Kategorije
BESPLATNI TELEFON 0800 10 16UČLANJENJEREGISTRACIJA
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  NOVITETI / 

POSLUŠAJ ME

 
 
 
POSLUŠAJ ME
POSLUŠAJ ME
TESS GERRITSEN
Novost
Kataloški br.: 140387
Cijena: 19,90 €
Klupska cijena: 17,50 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Roman Poslušaj me trinaesti je nastavak legendarnog serijala o detektivki Rizzoli i patologinji Isles.
 

Bostonska detektivka Jane Rizzoli i forenzička patologinja Maura Isles istražuju naizgled nasumično ubojstvo. Sofia Suarez, udovica, medicinska sestra i omiljena susjeda, nasmrt je zatučena u vlastitu domu. Ali, ispod mirne površine krije se vrelo tajni. Jane otkriva vezu između Sofije i nedavne žrtve nesmotrenog vozača, što samo uzburkava mutne vode slučaja.
 

Angela Rizzoli, Janeina majka, ne propušta ništa u svom malom susjedstvu. Zato ne odolijeva istrazi nestanka njezine susjede tinejdžerke i mora dokučiti kakvi se to neobična obitelj upravo doselila. Ona zna da u njezinu mirnu susjedstvu slučajnosti ne postoje. Iako je Jane pokušava umiriti, Angela je uvjerena da njezinom ulicom vreba krvoločni grabežljivac. Grabežljivac kojem će ona stati na kraj.
 

I u ovom trinaestom nastavku serijala Tess Gerritsen kombinira svoje znanje medicine i policijskih postupaka sa složenim zapletom, lukavim obratima i snažnim ženskim likovima.


“Obožavatelji koji su željno išcekivali novi nastavak ovoga popularnog serijala mogu odahnuti: ovaj je roman vrijedilo čekati.” – Booklist
 

Tess Gerritsen jedna je od najčitanijih suvremenih autorica forenzičarskih trilera. Hrvatski čitatelji upoznali su je čitajući romane: Harem mrtvih duša, Vrt kostiju, Klub Mefisto, Samo prividna smrt, Dvojnica, Grijesi, Šegrt, Kirurg, Mjesto za ubijanje i Nijema djevojka. Prema njezinim romanima snimljena je i uspješna televizijska serija Cure na zadatku.

PrevoditeljPrevoditelj
IGOR RENDIĆ
 
UvezUvez
Meka
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
37
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531435994