Info
Kategorije
BESPLATNI TELEFON 0800 10 16UČLANJENJEREGISTRACIJA
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  NOVITETI / 

MORAMO RAZGOVARATI O KEVINU

 
 
 
MORAMO RAZGOVARATI O KEVINU
MORAMO RAZGOVARATI O KEVINU
LIONEL SHRIVER
Novost
Kataloški br.: 140345
Cijena: 22,90 €
Klupska cijena: 19,90 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Eva nikad nije htjela biti majka, a sigurno ne majka dječaka koji je hladnokrvno ubio devetero ljudi uoči svoga šesnaestog rođendana.
 

Dvije godine poslije, Eva se suočava s ruševinama svoga života – sa svojim brakom, karijerom, majčinstvom i Kevinovim brutalnim pohodom. U nizu pisama suprugu otkriva svoju bol, strepnje te sumnje da je i sama odigrala ključnu ulogu u Kevinovu neoprostivu zločinu.
 

U zastrašujuće pronicljivom i briljantno napisanom romanu koji problematizira suvremeno majčinstvo, obitelj, društvo i sve ono što u američkoj kulturi stvara djecu ubojice, autorica čitatelja vješto vodi između krivnje i empatije, odmazde i oprosta. Ovaj veliki svjetski hit ujedno je ekraniziran s Tildom Swinton u glavnoj ulozi.
 

Roman Moramo razgovarati o Kevinu lansirao je Shriver u sam vrh svjetske književnosti. Dobitnik je nekih od najvažnijih književnih nagrada, a nedugo nakon objavljivanja, po njemu je snimljen i istoimeni kinohit.
 

“Ova se knjiga ne može ispustiti iz ruku…Tko, u konačnici, treba razgovarati o Kevinu? Možda svi mi.” – Boston Globe


O autoru:

Lionel Shriver američka je autorica i novinarka koja živi u Ujedinjenom Kraljevstvu. Njezin roman Moramo razgovarati o Kevinu višestruko je nagrađivano djelo, po kojem je snimljena i uspješna ekranizacija.

PrevoditeljPrevoditelj
VESNA VALENČIĆ
 
UvezUvez
Meka
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
27
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531436137
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…