Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici / 

PAZI KOJEG VUKA HRANIŠ

 
 
 
PAZI KOJEG VUKA HRANIŠ
PAZI KOJEG VUKA HRANIŠ
KENAN CRNKIĆ
Kataloški br.: 140409
Cijena: 16,91 €
Klupska cijena: 14,90 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

U najvećoj mjeri, sretan i ispunjen život ovisi o nama samima. Ovisi o onom vuku kojeg svakodnevno hranimo…
 

Iako ju je teško definirati, sreća je nešto čemu svi stremimo, ali i nešto što nam se nerijetko čini nedostižnim. Međutim, smatra dr. Kenan Crnkić, najveća prepreka na našem putu k sreći nerijetko smo mi sami, naše sumnje i nesigurnosti, strahovi i ograničenja koja sami sebi postavljamo. Vodeći se mišlju Ako želite biti sretni, budite, Crnkić potiče čitatelje da se zamisle nad vlastitim životima te otkriju što im je uistinu važno i potrebno.
 

Pisana pristupačnim, razgovornim stilom, ova jedinstvena knjiga puna kratkih, pamtljivih priča i anegdota, nadahnjujućih citata, dirljivih pjesama, promišljenih savjeta i poticajnih pitanja, poziva na djelovanje i nudi „instant motivaciju“ potrebnu da poduzmemo prve korake ka ispunjenijem i sretnijem životu.
 

Iznad svega, vodi računa kojeg vuka u sebi duhovno, čime, koliko često i na koji način hraniš, jer onaj kojeg hraniš u sebi, oblikovat će tvoj identitet, karakter, život i, na kraju, tvoju sudbinu, dajući odgovor na vječno pitanje: Jesi li sretan i koliko?
 

O autoru:

Dr. Kenan Crnkić autor je međunarodnih bestselera o uspjehu (7 tajni uspjeha), sreći (Pazi kojeg vuka hraniš) i životu (Nadživjeti život) prevedenih na više svjetskih jezika. Doktor ekonomije, sveučilišni profesor i uspješan poslovni čovjek, Crnkić je dobitnik niza međunarodnih priznanja i nagrada, a njegove objave putem društvenih mreža prati više stotina tisuća ljudi iz raznih dijelova svijeta.

PrevoditeljPrevoditelj
JAKOV LOVRIĆ
 
UvezUvez
Integralni
 
JezikJezik
Hrvatski
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
36
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531436717