Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Kriminalistički romani / 

SVI GREŠNICI KRVARE

 
 
 
SVI GREŠNICI KRVARE
SVI GREŠNICI KRVARE
S.A. COSBY
Novost
Kataloški br.: 140419
Cijena: 19,90 €
Klupska cijena: 17,90 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Titus Crown bivši je agent FBI-a i trenutni šerif okruga Charona u Virginiji. Iako se njegov rodni grad čini kao južnjačka idila domaćeg alkohola, kukuruznog kruha i orhideja, Titus zna da duboke rane polako krvare ispod Charonove mirne površine.
 

Spokoj prekida sukob Titusovih zamjenika s ubojicom omiljenog profesora. Istražujući ubojstvo, Titus razotkriva neizrecive zločine serijskog ubojice koji opsjeda Charonove oronule ceste i zarasle proplanke te vreba iz svake sjenke.
 

Otkrivši ubojičinu vezu s mjesnom crkvom i Charonovom sablasnom povijesti, Titusov um postaje fitilj koji polako izgara, a njegova je bolna prošlost barut koji samo čeka planuti. Charon je na rubu pucanja i samo je pitanje tko će rasparati njegov posljednji šav.
 

„Ovo je budućnost krimi-romana“ – Dennis Lehane, autor Otoka Shuttera
 

O autoru romana Svi grešnici krvare:

S. A. Cosby višestruko je nagrađivani autor s jugoistoka savezne države Virginije. Autor je bestselera New York Timesa Razorblade Tears i Blacktop Wasteland, kojeg su nagradili Los Angeles Times New York Times te je, među ostalim, proglašen knjigom godine NPR-aThe Guardiana i Library Journala. Kad ne piše, može ga se pronaći u planinama ili za šahovskom pločom.

PrevoditeljPrevoditelj
IRA MARTINOVIĆ
 
UvezUvez
Meka
 
JezikJezik
Hrvatski
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
31
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531436786
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…