Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika / 

PARIŠKI ZADATAK

 
 
 
PARIŠKI ZADATAK
PARIŠKI ZADATAK
RHYS BOWEN
Novost
Kataloški br.: 140415
Cijena: 19,90 €
Klupska cijena: 17,50 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

U ovom romanu o ljubavi, ratu, hrabrosti i nadanju, engleska autorica Rhys Bowen pred čitatelje donosi iskrene emocije, napetost i trenutke koji potiču na razmišljanje – koliko čovjek može izdržati, a da se ne raspadne od boli i straha?
 

Junakinja Madeleine Grant rođena je Londončanka, studentica na pariškoj Sorboni, istodobno naivna djevojka i majka hrabrost. Dočekavši Drugi svjetski rat rastrzana između dviju domovina i suprotstavljenih uloga (jedne tipično ženske, pacifističke, druge borbene i neustrašive) potpuno je nesigurna u svoje odluke sve dok je vijest koju nijedan roditelj ne smije primiti ne ponuka na radikalan potez kojim će iznenaditi i samu sebe.
 

U nesigurnim vremenima nijedno mjesto na svijetu nije sigurno, pa opet – izbor uvijek postoji. Suočena s nezamislivim iskušenjima, Madeleine će prsimice uletjeti u rat i tako pokazati da je snažnija nego što je itko ikad mogao naslutiti.
 

„Stil Rhys Bowen ostavlja bez daha. Njezin prikaz pariške umjetnice, majke i članice pokreta otpora jednostavno je savršen. Madeleine Grant je fascinantan i snažan lik kojeg nećete zaboraviti. Ja sam navijala i plakala s njom do zadnje stranice ovog nezaboravnog romana.“ M. J. Rose, autorica bestselera New York Timesa The Jeweler of Stolen Dreams.
 

„Nitko ne zna napisati ratno-povijesni roman tako dobro kao Rhys Bowen. Pariški zadatak je uzbudljivo i vješto iscrtano štivo, s junakinjom za koju ćete navijati do samog kraja. Nisam ga mogla ispustiti iz ruku!“ – Deborah Crombie, autorica bestselera New York Timesa.
 

Prijašnja djela autorice:

Dječak iz Toskane  

Vrt pobjede  

Skice iz Venecije  

PrevoditeljPrevoditelj
VESNA VALENČIĆ
 
UvezUvez
Meka
 
JezikJezik
Hrvatski
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
21
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531436557
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…