Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  NOVITETI / 

TRI TJEDNA ZA LJUBAV

 
 
 
TRI TJEDNA ZA LJUBAV
TRI TJEDNA ZA LJUBAV
ELOISA JAMES
Novost
Kataloški br.: 140413
Cijena: 19,90 €
Klupska cijena: 17,50 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Vatreni roman Tri tjedna za ljubav sedmi je naslov u seriji Očajne vojvotkinje te donosi sve ono zbog čega čitatelji diljem svijeta vole i čitaju Eloisu James: duhovite dijaloge, strastvene intrige i zavodljivu romansu koja otapa i najtvrdokornija srca.
 

Obogativši se, Thorn Dautry, vojvodino moćno kopile, odlučuje da mu je potrebna žena. No, da bi se oženio damom, morat će stvoriti besprijekornu, uglađenu krinku, u čemu će mu pomoći lady Xenobia India.
 

Neodoljiva, tvrdoglava i neovisna, India se zaklinje da će Thorna učiniti spremnim za brak u samo tri tjedna.
 

Ali ni Thorn ni India ne očekuju zabranjenu strast koja će buknuti između njih.
 

Thorn neće stati ni pred čim kako bi osvojio Indiju. Ali za to će morat žrtvovati jedinu stvar koju ne smije izgubiti – svoje divlje i buntovno srce.
 

Eloisa James piše s očaravajućim spojem šarma, stila i elegancije koji uvijek ostavlja čitatelja da uzdahne, osmjehne se i zaljubi. Njezin stil je izvrstan, njezina proza čista magija. Ništa me ne dovodi brže u knjižaru od nove knjige Eloise James. – Julia Quinn
 

Pametno osmišljen zaplet i jednako pametan dijalog čine priču o Thornu i Indiji onom koja vas tjera da okrećete stranice. – New York Journal of Books
 

O autorici:

Eloisa James autorica je uspješnica po izboru listova USA Today i New York Times i profesorica engleske književnosti. Živi u New Yorku s obitelji, ali ponekad je se može naći u Parizu ili Italiji. (Njezin suprug je pravi pravcati talijanski vitez!) Eloisina mrežna stranica donosi kratke priče, dodatna poglavlja, čak i vodič za kupovinu u Firenci.

PrevoditeljPrevoditelj
NADA KUJUNDŽIĆ
 
UvezUvez
Meka
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
12
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531436960
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…