Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  NOVITETI / 

OSVIJEŠTENI I VISOKO UČINKOVITI

 
 
 
OSVIJEŠTENI I VISOKO UČINKOVITI
OSVIJEŠTENI I VISOKO UČINKOVITI
CHELSEA POTTENGER
Novost
Kataloški br.: 140420
Cijena: 22,90 €
Klupska cijena: 19,90 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Osviješteni i visoko učinkoviti nadahnjujuća je knjiga koja nudi alate za poboljšanje mentalnog zdravlja kao ključne odskočne daske za visoka postignuća na životnom i poslovnom planu.
 

Suvremeni način života, koji karakterizira manjak slobodnog vremena, stres i perfekcionizam, u svoj je žrvanj ubacio i Chelsea Pottenger, uspješnu poduzetnicu koja se nakon poroda suočila s postporođajnom depresijom i pregorijevanjem. Kako bi iznova isplivala na površinu, Chelsea se posvetila proučavanju svjesnosti i meditacije te je temeljito promijenila prioritete, smjestivši svoju dobrobit na prvo mjesto.
 

U ovome nas naslovu vodi kroz jednostavne, znanstveno utemeljene alate uz pomoć kojih je moguće uravnotežiti svoju nutrinu i djelovati na visokoj razini izvedbe. Otkrijte kako smanjiti stres i iscrpljenost, preoblikovati negativno razmišljanje, povezati se s pozitivnom energijom, obnoviti svoje fizičko zdravlje i ojačati otpornost. 
 

O autorici:

Utemeljiteljica i direktorica tvrtke EQ Minds, Chelsea Pottenger ovlaštena je trenerica osviještene svjesnosti i meditacije, studentica psihologije na Sveučilište u Adelaideu, ambasadorica mentalnoga zdravlja za australsku neprofitnu organizaciju R U OK? i žena na zadatku.

Vrlo tražena govornica i stručnjakinja za usmjerenu svjesnost, Chelsea surađuje s najvećim brendovima na svijetu, uključujući Google, eBay i Estee Lauder, gdje svake godine obučava više od 90 tisuća korporativnih profesionalaca kako da svoje mentalno zdravlje uzmu u svoje ruke.

PrevoditeljPrevoditelj
NADA KUJUNDŽIĆ
 
UvezUvez
Meka
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
41
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531437004
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…