Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  NOVITETI / 

ČUDESNO ZAMRŠENI MOZGOVI

 
 
 
ČUDESNO ZAMRŠENI MOZGOVI
ČUDESNO ZAMRŠENI MOZGOVI
LOUISE GOODING
Novost
Kataloški br.: 140466
Cijena: 19,90 €
Klupska cijena: 17,50 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Svi imamo mozak. U njemu se skrivaju naša mišljenja, osobnosti, ono što volimo i ono što ne volimo. Mozak nam govori što raditi, a što izbjegavati. Na svijetu ne postoje dva jednaka mozga! I upravo te razlike u našim mozgovima treba razumjeti i cijeniti.
 

Upravo je to glavna premisa knjige Louise Gooding, neurodivergentne autorice koja zagovara i promiče vrijednosti čudesno zamršenih mozgova. Kao dijete bila je glasna, nesređena i neorganizirana, no u sebi je skrivala brojne sposobnosti koje je trebalo znati osloboditi. U odrasloj je dobi otkrila da ima ADHD i odjednom je sve sjelo na svoje mjesto.
 

Vlastito ju je iskustvo potaknulo da počne zagovarati važnosti neuroraznolikosti. Neurodivergentne osobe se redovito osjećaju kao da se ne uklapaju, ali upravo njihove izvanredne razlike treba prigrliti te im pružiti prostor u kojem se osjećaju sigurno i prihvaćeno.
 

Ova inkluzivna knjiga bori se protiv stereotipa o neurorazličitosti, uči djecu kako da prihvate to što su drukčija od drugih te pokazuje kako svi možemo dati svoj obol stvaranju uključivijeg društva.
 

96 str., tvrdi uvez
 

Broj knjige 140466
 

Cijena 19,90 €
 

SK cijena 17,50 €

PrevoditeljPrevoditelj
MARTINA BATINICA
 
UvezUvez
Tvrda
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
59
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531436854
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…