Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  NOVITETI / 

SKANDAL JE KRIV ZA SVE

 
 
 
SKANDAL JE KRIV ZA SVE
SKANDAL JE KRIV ZA SVE
JULIA QUINN
Novost
Kataloški br.: 140475
Cijena: 19,90 €
Klupska cijena: 17,90 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Veliko finale sage o obitelji Rokesby.

Izbora su dva:
Georgiana Bridgerton nema ništa protiv braka, samo je mislila da će po tom pitanju imati pravo glasa. Ipak, s obzirom na to da joj reputacija visi o koncu, Georgie ima dvije mogućnosti: provesti život kao usidjelica ili udati se za kretena koji joj je uništio život.

Dodamo li treću opciju…
Kao najmlađi sin grofa, Nicholas Rokesby slobodan je graditi vlastiti put. Dok u Edinburghu završava studij medicine on nema vremena, niti ikakve želje, tražiti suprugu. Ali kada otkrije da se Georgie Bridgerton ‒ njegova prijateljica iz susjedstva ‒ suočava s propašću, on zna što mora činiti.

… dobit ćemo brak iz interesa. Ili?
U ovom urnebesnom udvaranju stara priča dobiva novi obrat: Za sve je kriv skandal. A zatim brak. A, nakon toga, i goruća ljubav…

Iz istog serijala:

O autorici:

Julia Quinn počela je pisati po završetku fakulteta i otad ne prestaje. Autorica je nagrađivanih povijesnih ljubavnih romana, uključujući uspješnice New York Timesa, seriju romana o obitelji Bridgerton. Na hrvatski su joj do sada prevedeni romani Što se to zbiva u Londonu?, Vojvoda i ja, Vikont koji me volio, Džentlmenska ponuda, Siru Phillipu s ljubavlju, Gospodin Bridgerton, Zbog gospođice Bridgerton, Mala laž i brojni drugi.
Diplomirala je na Harvardu i Radcliffeu i sada živi s obitelji u državi Colorado.

PrevoditeljPrevoditelj
LIDIJA TOMAN
 
UvezUvez
Meka
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
80
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531436984
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…