Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  NOVITETI / 

STOL ZA DVOJE

 
 
 
STOL ZA DVOJE
STOL ZA DVOJE
AMOR TOWLES
Novost
Kataloški br.: 136796
Cijena: 23,90 €
Klupska cijena: 20,90 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Dvoje ljudi sjedi za stolom i razgovara. Prizor je toliko svakodnevan da je sasvim neupečatljiv. Međutim, svaki od tih razgovora krije potencijal za istinsku dramu, a neki od njih su i sudbinski – oni nakon kojih život kreće u drugom smjeru.
 

U svakoj od ovdje okupljenih priča Amor Towles je za stol posjeo dvoje ljudi, a nakon njihovog razgovora nešto će se dubinski promijeniti. Od slučajnih susreta do uobičajenih bračnih razgovora, junaci ovih priča smiju se i strahuju, rade kompromise i ustraju u svojim stavovima, a svaku njihovu emociju i promjenu raspoloženja itekako osjeća i čitatelj!
 

Šest kratkih priča smještenih u New York i jedna duža, gotovo kraći roman, koja se odvija u Los Angelesu još jednom nam predstavljaju pisca u vrhunskoj formi. Amor Towles, kojeg hrvatski čitatelji već dobro poznaju zahvaljujući uspješnicama Plemeniti gospodin u Moskvi, Pravila uljudnosti i Lincolnova cesta, i ovdje je posvećen detaljima, duhovit i silno domišljat, ali njegov rentgenski pogled u zakutke ljudske duše i poznavanje krhkosti ega ono je što ga izdvaja i izdiže od svih ostalih odličnih pisaca!
 

476 str., tvrdi uvez
 

Broj knjige 136796
 

Cijena 23,90 €
 

SK cijena 20,90 €


Pogledajte i ostale knjige ovog autora:

- Plemeniti gospodin u Moskvi

- Pravila uljudnosti.

PrevoditeljPrevoditelj
VESNA VALENČIĆ
 
UvezUvez
Tvrda
 
JezikJezik
Hrvatski
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
23
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531437431
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…