Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  NOVITETI / 

BESMRTNOST: PRIČA O LJUBAVI

 
 
 
BESMRTNOST: PRIČA O LJUBAVI
BESMRTNOST: PRIČA O LJUBAVI
DANA SCHWARTZ
Novost
Kataloški br.: 140514
Cijena: 19,90 €
Klupska cijena: 17,50 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Nakon burnih događaja prilikom kojih je, u svojem naumu da postane kirurginja, razotkrila mračne tajne Kraljevskog anatomskog društva u Edinburghu, Hazel Sinnett donekle se čini kao da je sve to bilo samo plod njezine mašte. Ne zna ni što se ustvari dogodilo Jacku. Jedino što joj preostaje činiti jest nastaviti liječiti svoje pacijente i održavati dvorac Hawthornden.
 

Nakon što biva uhićena zbog toga što pokuša nekome spasiti život, Hazel se učini da je osuđena provesti život u zatvoru, sve dok ne pristigne izričit zahtjev da upravo ona bude osobna liječnica princeze Charlotte, bolesne unuke kralja Đure III. Nedugo zatim Hazel biva uvučena u dvorske intrige gdje svatko nešto skriva, a posebice tajanstveni i briljantni članovi društva poznatog kao Suputnici smrti. Hazel pritom shvaća da njezina budućnost kirurginje nije jedino što je na kocki. Zlobne sile djeluju u monarhiji, a Hazel možda jedina može ispraviti stvari.
 

Ovaj nastavak jednog od najuspješnijih gotičkih romana 2023. godine, Anatomije: Priča o ljubavi, ubojito je dobra kombinacija krimića i horora koja će vas osvojiti neizdrživom napetošću, elementima dark academije i velom misterioznosti.
 

346 str., tvrdi uvez
 

Broj knjige 140514
 

Cijena 19,90 €
 

SK cijena 17,50 €

 

PrevoditeljPrevoditelj
IVONA ŠIROL
 
UvezUvez
Tvrda
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
21
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531437585
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…