Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici  /  Samopomoć / 

NOVA ZEMLJA

 
 
 
NOVA ZEMLJA
NOVA ZEMLJA
ECKHART TOLLE
Kataloški br.: 41657
Cijena: 99,00 KN
Klupska cijena: 79,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Svatko od nas posjeduje moć kojom nešto možemo promijeniti. Nova zemlja počinje s vama...

Nastavljajući nadahnuto djelovanje koje je započeo u knjizi Moć sadašnjeg trenutka, Eckhart Tolle svakom čovjeku pruža duhovne alate kojima može poboljšati svoj život, a samim time i čitav svijet, te otkriti dublji smisao. Analizirajući moderne ideje o egu, našem ja i društvu, Tolle razotkriva strahove koji se nadvijaju nad nama i pokazuje nam kako svatko od nas može pronaći sreću i zdravlje u nekoliko jednostavnih, pozitivnih koraka:

Razumijevanje prividnoga ja
Nadrastanje ega
Tajna sreće
Odbacivanje prošlosti
Otkrivanje radosti postojanja

Pripremite se za čudesno putovanje samoprosvjetljenja, jer Nova zemlja razotkriva privide u kojima živimo i pruža nam novi temelj osobne duhovnosti i napretka.

Eckhart Tolle autor je bestselera New York Timesa, knjige Moć sadašnjeg trenutka, koja se zajedno s Novom zemljom ubraja među najutjecajnije duhovne knjige našega doba. Eckhartova duboka, a ipak jednostavna učenja već su pomogla bezbrojnim ljudima diljem svijeta u pronalaženju unutarnjeg mira i životnog ispunjenja. U srži njegova učenja nalazi se preobrazba svijesti, duhovno buđenje koje Eckhart smatra sljedećim korakom ljudske evolucije.

StraniceStranice
180
 
UvezUvez
Tvrda
 
ŠirinaŠirina
160
 
VisinaVisina
240
 
DebljinaDebljina
21
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789532019070
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…