Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici  /  Vrt, ljubimci i dom / 

VRT-VELIKA ILUSTR.ENC.

 
 
 
VRT-VELIKA ILUSTR.ENC.
VRT-VELIKA ILUSTR.ENC.
GRUPA AUTORA
Kataloški br.: 27524
Cijena: 849,00 KN
Klupska cijena: 679,00 KN
Proizvoda nema na zalihi.
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Predstavljamo Vam remek-djelo vrtlarstva – VELIKU ILUSTRIRANU ENCIKLOPEDIJU VRT – vrtlarski priručnik koji je dosad pomogao mnogim vrtlarima širom svijeta i doživio brojna izdanja! Uz detaljne upute, savjete i prijedloge koje prati više od 3000 vrhunskih fotografija u boji svaki će početnik brzo i lako postati vješt vrtlar, ali će nedvojbeno i oni iskusniji, čak i pravi stručnjaci, naučiti mnogo toga novog i korisnog.
 
U VELIKOJ ILUSTRIRANOJ ENCIKLOPEDIJI VRT naći sve što trebate znati o sadnji i njezi svih vrsta biljaka. Upoznat ćete sve značajke uzgoja – od pripreme tla do sadnje, od gnojidbe do zalijevanja, od cijepljenja do orezivanja, od presađivanja do zaštite od bolesti i štetnika.
 
Uz mnoštvo maštovitih zamisli i praktičnih savjeta 50 uglednih svjetskih stručnjaka za vrtlarstvo doznat ćete kako oblikovati besprijekoran cvijetnjak, travnjak ili kamenjar, kako sagraditi vodeni vrt ili staklenik. Naučit ćete kako da Vaši balkoni i terase cijele godine blistaju u punom sjaju, te kako jednostavno uzgajati voće i povrće, kao i cvijeće i začinsko bilje, u posudama.
 
VELIKA ILUSTRIRANA ENCIKLOPEDIJA VRT uistinu je najpouzdaniji vodič kroz sve vidove uzgoja i njege bilja, od cvijeća, ukrasnog drveća i grmlja do voća i povrća. On će Vam pomoći da uzgojite svoj vrt iz snova, svoju malu oazu ljepote i mira u kojoj ćete uživati cijele godine!             
PrevoditeljPrevoditelj
CRNETIĆ BERISLAV
 
StraniceStranice
751
 
UvezUvez
TVRDI
 
ŠirinaŠirina
235
 
VisinaVisina
295
 
DebljinaDebljina
47
 
ZbirkaZbirka
ENCIKLOPEDIJA
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9799531964479
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…