Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Mali svijet / 

MALI PRINC

 
 
 
MALI PRINC
MALI PRINC
ANTOINE DE SAINT-EXUPERY
Kataloški br.: 66001
Cijena: 12,99 €
Klupska cijena: 11,50 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Najomiljenija priča svih vremena – koju vole i mali i veliki!

"Čovjek samo srcem dobro vidi. Bitno je očima nevidljivo", to je samo jedna od mnogih mudrih misli koju malenima (ali i onima malo većima) donosi priča o Malome princu, jedna od najomiljenijih priča ikad napisanih. Iako je napisana za djecu, prepoznali su je i vole i mnogi odrasli jer na jednostavan i topao način govori o važnosti prijateljstva, ljubavi i pravim vrijednostima ljudskog života.

Jedna od najpoznatijih i najomiljenijih knjiga na svijetu, prevedena na više od 180 jezika i u svijetu prodana u više od 80 milijuna primjeraka, objavljena je prvi put u Parizu 1943. godine. Od tada do danas Mali princ je postao kultnom knjigom i među djecom i među odraslima.

Po zanimanju pilot, francuski književnik Antoine de Saint-Exupéry napisao je nekoliko romana i pripovijedaka (Noćni let, Zemlja ljudi, Ratni pilot) u kojima govori o veličini čovjeka, o njegovoj snazi, prijateljstvu i ljubavi, o težnji za istinom. Svjetsku slavu stekao je suvremenom bajkom Mali princ u kojoj je kroz priču o malome princu, koju je sam i ilustrirao, izrekao jednostavne, ali važne životne istine.               
PrevoditeljPrevoditelj
IVAN KUŠAN
 
StraniceStranice
92
 
UvezUvez
Tvrda
 
ŠirinaŠirina
213
 
VisinaVisina
281
 
DebljinaDebljina
15
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
54
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531410786
 
Pogledajte i ovo
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…