Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
ŠKRINJICA / 

TITOVE NAOČALE

 
 
 
TITOVE NAOČALE
TITOVE NAOČALE
ALTARAS ADRIANA
Kataloški br.: 83238
Cijena: 119,00 KN
Klupska cijena: 39,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Topla, iskrena, apsurdna i genijalna obiteljska priča!

Britkim smislom za humor i s velikom toplinom, njemačka glumica i redateljica Adriana Altaras, rođena u Zagrebu, u autobiografiji isprepleće događaje iz svojega kaotičnog umjetničkog života u Berlinu s neobičnom poviješću svoje obitelji.

Pripovijeda o ocu, cijenjenom liječniku, koji je uvijek želio biti junak, ali je imao i nekoliko ljubavnica istodobno, i o usamljenoj majci, arhitektici, punoj snage. Dirljiva pisma i stare fotografije oživjet će ne samo burne obiteljske događaje nego će i mrtvi početi pričati vlastite priče... Autorica pripovijeda priču o zagrebačkoj obitelji koju su valovi povijesti potapali, izbacivali na puste obale i iskrcavali po cijelom svijetu. Politika, religija, povijest i ljubav zaigrali su šah s ljudima koji su završavali u plinskim komorama, lutali svijetom pitajući se tko su i gdje im je dom, ali i pisali zanimljive knjige, dali velike doprinose medicini i umjetnosti.

Od Zagreba i Splita preko Giessena i Berlina do New Yorka i Miamija teče nezaboravna obiteljska priča koja ostavlja tragove po cijeloj Europi i uzburkanome 20. stoljeću.     
PrevoditeljPrevoditelj
GRUBIĆ BRANKA
 
StraniceStranice
230
 
UvezUvez
MEKI
 
ŠirinaŠirina
142
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
17
 
ZbirkaZbirka
MOZAIKOVA ZABAVNA BIBLIOTEKA
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
73
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531414609
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…