Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici  /  Duhovnost / 

KNJIGA ŽIVOTNIH ZAKONA

 
 
 
KNJIGA ŽIVOTNIH ZAKONA
KNJIGA ŽIVOTNIH ZAKONA
J.M. TEMPLETON
Kataloški br.: 86181
Cijena: 19,78 €
Klupska cijena: 15,79 €
Proizvoda nema na zalihi.
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Jedna od najprodavanijih knjiga u povijesti Svijeta knjige!

Knjiga životnih zakona prepuna je mudrosti koje autor crpi iz svetih spisa najznačajnijih svjetskih religija i raznih škola filozofske misli, kao i od znanstvenika, umjetnika, povjesničara i drugih. Cilj joj je pripomoći ljudima svih životnih dobi da nauče više o univerzalnim životnim istinama i transcendiraju suvremeno doba i posebnosti pojedinih kultura.
Autor je ta je duhovna načela iznio kao djelotvorna, praktična i provediva pomagala kojima čovjek može doći do radosnog i korisnog života. Dvije stotine odabranih životnih zakona nude važne pouke za životni put koje svatko od nas može naučiti i odlučiti se za život u skladu s njima. Svaki je zakon predstavljen u obliku zasebnog eseja, s primjenama, mišljenjima, pričama, primjerima i navodima koji naglašavaju valjanost tog zakona. Knjiga životnih zakona će vas nadahnuti, ali i potaknuti i pomoći vam da dublje promislite o zakonima prema kojima živite te da uberete plodove njihove praktične primjene.

Premda ovu knjigu možete čitati kao poticajno djelo, tekst je organiziran poput akademskog nastavnog programa. Zakoni su raspodijeljeni na četrdeset tjedana uobičajenih za jednu školsku godinu, a na koncu svakog tjedna ponavljaju se najvažnije misli iz iznijete građe, kao i vježbe usmjeravanja za provođenje zakona u stvarnome životu. Ova knjiga može poslužiti kao koristan vodič i svrsishodan obrazovni program za pojedince, skupine, fakultete i škole.                  
PrevoditeljPrevoditelj
DAMIR BILIČIĆ
 
StraniceStranice
614
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
166
 
VisinaVisina
236
 
DebljinaDebljina
44
 
JezikJezik
Hrvatski
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531415446
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…