Info
Kategorije
BESPLATNI TELEFON 0800 10 16UČLANJENJEREGISTRACIJA
Fiksni tečaj 1 € = 7,53450 KN
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Znanje  /  Rječnici / 

VELIKI SUVREMENI SLO.-HRV.RJEČNIK I HRV.-SLO.RJEČNIK

 
 
 
VELIKI SUVREMENI SLO.-HRV.RJEČNIK I HRV.-SLO.RJEČNIK
VELIKI SUVREMENI SLO.-HRV.RJEČNIK I HRV.-SLO.RJEČNIK
Super rabat
Kataloški br.: 87817
Cijena: 65,70 € / 495,02 KN
Klupska cijena: 52,56 € / 396,01 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Za sve koji uče ili žele učiti slovenski jezik, kao i za sve koji se na ovaj ili onaj način s tim jezikom često susreću!
 
Ovaj praktičan i pregledan rječnik sadrži oko 30.000 rječničkih natuknica iz suvremenoga slovenskog i hrvatskog jezika. Za oprimjerenje i naglašavanje leksičkih jedinica korišteni su postojeći elektronski korpusi te višejezični i jednojezični rječnici.

Gdje god je bilo važno, navedeni su parovi riječi istoga i bliskoga ili suprotnoga značenja (sinonimi i antonimi), kao i brojne uputnice kojima se čitateljeva pažnja dodatno usmjerava na riječi koje su po značenju povezane s riječi koju se objašnjava. Posebno su označeni tzv. lažni prijatelji, tj. one riječi koje će govornik slovenskoga jezika prepoznati kao riječi svoga jezika u hrvatskom i pogrešno ih protumačiti, jer te riječi u hrvatskom ne znače isto što i u slovenskom i obratno.

Rječnik je osmišljen tako da zadovolji potrebe akademske zajednice i svih onih koji uče slovenski i hrvatski na drugim razinama ili kojima je u svakodnevnom poslu potreban rječnik ovoga tipa. Dragocjen je priručnik učenicima i studentima u objema zemljama, svima zainteresiranima za kontrastivno i usporedno proučavanje, prevoditeljima i poslovnim ljudima, ali i svima onima koji žele čitati tekstove na susjednom i srodnom jeziku, za što im treba tek mala pomoć.                    
StraniceStranice
1.046
 
UvezUvez
Tvrda
 
ŠirinaŠirina
170
 
VisinaVisina
240
 
DebljinaDebljina
50
 
JezikJezik
Hrvatski
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
80
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531415088
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…