Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika  /  Strani naslovi / 

POBUNJENA

 
 
 
POBUNJENA
POBUNJENA
ROTH VERONICA
Kataloški br.: 88310
Cijena: 99,00 KN
Klupska cijena: 49,00 KN
Proizvoda nema na zalihi.
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Svaki izbor ima svoje posljedice, a dok nemir provaljuje iz svih frakcija oko nje, Tris Prior mora nastaviti u pokušaju spašavanja onih koje voli – i same sebe – boreći se usput s mnogim pitanjima koja je proganjaju, svojom tugom i nastojanjem da oprosti, svojim identitetom i odanošću, politikom i ljubavlju. Boreći se za opstanak u razrušenom svijetu… istina je njezina jedina nada.
 
Tris je preživjela brutalan napad na svoj bivši dom i obitelj. No, platila je užasnu cijenu. Razapeta tugom i osjećajem krivice, postaje još neustrašivija dok se bori da prihvati svoju novu budućnost. Pa ipak, ako Tris želi razotkriti istinu o svojem svijetu, mora biti snažnija no ikada… jer ispred nje leže još šokantnije mogućnosti izbora o kojima će morati donijeti odluku, i mnoge žrtve…
 
 „Roth zna pisati –  i poseban ugođaj iznjedrili su nezaboravan roman.”
Publishers Weekly
 
Roman Pobunjena osvojio je sljedeće nagrade Goodreads Choicea za 2012. godinu: Najbolja fantazija za starije tinejdžere, Nagrada za najbolje djelo znanstvene fantastike i Nagrada za najboljeg autora za 2012. godinu. Roman je nominiran za Nagradu knjige po izboru djece, u kategoriji Tinejdžerska knjiga godine i Autor godine.
 
Veronica Roth, spisateljica koja ima 25 godina i koja je studirala kreativno pisanje na fakultetu Northwestern University, sa samo 22 godine objavila je ovaj vrlo uspješan roman koji je postao jedan od najvećih bestselera u 2011. godini.   
StraniceStranice
392
 
UvezUvez
MEKI
 
ŠirinaŠirina
135
 
VisinaVisina
205
 
DebljinaDebljina
30
 
JezikJezik
HRVATSKI
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
16
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789533036977
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…