Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
ŠKRINJICA / 

ENCIKLOPEDIJA NADNARAVNOG

 
 
 
ENCIKLOPEDIJA NADNARAVNOG
ENCIKLOPEDIJA NADNARAVNOG
GRUPA AUTORA
Kataloški br.: 88955
Cijena: 159,00 KN
Klupska cijena: 59,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Dobro došli u svijet nadnaravnog, u kojem ništa nije kakvim se čini, u kojem su čak i najnevjerojatniji događaji mogući, a naizgled obične pojave u najmanju ruku neobične!
 
Tradicionalna nas znanost uvjerava da živimo u posve sigurnom i predvidljivom svijetu. Međutim, svaki dan doznajemo za  vrlo bizarne i neobjašnjive događaje koji se naočigled protive fizikalnim zakonima. Usto, dojmljiv broj dokaza govori u prilog tomu kako uistinu postoje pojedinci koji mogu izvoditi nevjerojatne pothvate.
 
U Enciklopediji nadnaravnog upoznat ćete se sa sljedećim fenomenima:
djevojkom s rendgenskim pogledom * ljudima gušterima * obožavanjem kulta Sotone * skinwalkerima * misterioznim pomorskim zvucima * kriptozoologijom * spontanim ljudskim izgaranjem * reinkarnacijom * poltergeistom * jetijima * čudovišnim valovima * krugovima u žitu * izvantjelesnim iskustvima * duhovima * čudesnim dubokim jamama * urokljivim okom * vampirima * vidovnjacima * zombijima * vješticama * NLO-ima i mnogim drugim nadnaravnim pojavama
 
 
Karen Farrington britanska je novinarka i autorica brojnih naslova različite tematike. U svojim je djelima obradila povijest svjetskih religija, ali i razne aspekte vojne povijesti, s posebnim naglaskom na vrste kažnjavanja i mučenja kroz prošlost te na zbivanja u Drugome svjetskom ratu. Proučava i neobjašnjive svakodnevne pojave, kao i praznovjerje, sve češću pojavu u suvremenu društvu.       
PrevoditeljPrevoditelj
LABUS MIRO
 
StraniceStranice
400
 
UvezUvez
MEKI
 
ŠirinaŠirina
160
 
VisinaVisina
238
 
DebljinaDebljina
33
 
ZbirkaZbirka
PRIRUČNICI
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531416429
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…