Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika  /  Strani naslovi / 

NEUGLEDNA VOJVOTKINJA

 
 
 
NEUGLEDNA VOJVOTKINJA
NEUGLEDNA VOJVOTKINJA
JAMES ELOISA
Kataloški br.: 89532
Cijena: 139,00 KN
Klupska cijena: 109,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Kad se ružno pače pretvori u prekrasnog labuda...
 
Neugledna Theodora Saxby posljednja je osoba za koju bi itko pomislio da će se udati za predivnog Jamesa Ryburna, nasljednika vojvode od Ashbrooka. Ali nakon romantične prosidbe, čak je i praktična Theo uvjerena u strast svoga budućeg vojvode. Ipak, žuti tisak predviđa da brak neće potrajati više od šest mjeseci. Theo želi da potraje čitavog života… sve dok ne otkrije da James ne žudi za njezinim srcem, a pogotovo ne za njezinim licem, već za njezinim mirazom.

Njihovo je vjenčanje šokiralo visoko društvo, a njihovu rastavu smatra skandaloznom. James se otisne na more i postaje zloglasni gusar, a Theo pretvori njihovo propalo imanje u naprednu tvrtku. Vrativši se s mora, sa skandaloznom tetovažom maka ispod oka, James se suočava sa životnom bitkom; mora uvjeriti Theo da ju voli – neugledno pače koje se pretvorilo u labuda. Theo će ubrzo otkriti da je za čovjeka s dušom gusara, u ljubavi ili ratu, sve dopušteno.
 
Eloisa James autorica je niza romana koji su više puta bili među najprodavanijima na popisu New York Timesa. Živi u New York Cityju, gdje predaje na katedri o Williamu Shakespeareu. Magistrirala je na Oxfordu. Dosad su joj na hrvatski jezik prevedeni romani Kad ljepotica ukroti zvijer, Poljubac u ponoć i Kako osvojiti vojvodu.


Počnite čitati:

 
 
      
PrevoditeljPrevoditelj
BUDAK ZRINKA
 
StraniceStranice
320
 
UvezUvez
MEKI
 
ŠirinaŠirina
141
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
24
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531416634
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…