Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Znanje  /  Enciklopedije / 

ŽIVOTINJE-ENCIKLOPEDIJA

 
 
 
ŽIVOTINJE-ENCIKLOPEDIJA
ŽIVOTINJE-ENCIKLOPEDIJA
GRUPA AUTORA
Super rabat
Kataloški br.: 101139
Cijena: 119,19 €
Klupska cijena: 92,38 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Najraskošnija enciklopedija o životinjama na tržištu!
 
Upoznajte više od 2000 životinja sa svih strana svijeta – od najvećih do najmanjih, od najbržih do najopasnijih, od najpoznatijih do najneobičnijih! Vodeći svjetski stručnjaci i najveći umjetnici fotografije udružili su snage kako bi nastala najveća i najbolja knjiga o životinjama na svijetu! Ova svjetska uspješnica prevedena je na više jezika i objavljena u više od milijun primjeraka
 
Tko ne voli životinje? Tko nije fasciniran barem nekom vrstom životinja? Nekome su to tigrovi, nekome lavovi, nekome morski psi. Drugi, pak, više vole manje strašne životinje, poput pandi, dupina i kolibrija. Sve te, ali i još mnoge, mnoge druge životinje – više od dvije tisuće njih – očekuju Vas u spektakularnoj Velikoj ilustriranoj enciklopediji ŽIVOTINJE! Zamislite najveći zoološki vrt na svijetu i tako otprilike izgleda ova knjiga. Pozivamo Vas, stoga, da nam se pridružite na čudesnom vizualnom putovanju kroz ovo uzbudljivo carstvo životinja – od najpoznatijih do egzotičnih. Zahvaljujući ovoj knjizi steći ćete dojam koliko je život na Zemlji raznolik, koliko veličanstven i koliko krhak. Od pustinja do savana, od tropskih šuma do polarnih krajeva, od džungli do koraljnih grebena i oceana. Upoznajte životinje u njihovom prirodnom staništu. Divite se vrhunskim fotografijama od kojih će Vam zastati dah. Oni koji još ne vole životinje, uz ovu će ih knjigu zavoljeti, a oni koji ih vole, zavoljet će ih još više. Ovo je najveća i najbolja knjiga o životinjskom carstvu na hrvatskom tržištu, a u svijetu je prodana u više od milijun primjeraka. U ovom izvrsnom izdanju uživat će svi članovi obitelji, od najmlađeg do najstarijeg.
 
Velika ilustrirana enciklopedija životinje daje sveobuhvatan prikaz životinjskog carstva.
U njoj ćete naći više od 2000 pojedinačnih vrsta, među kojima brojne novootkrivene, rijetke ili ugrožene vrste. Na enciklopediji je radilo 70 vodećih svjetskih stručnjaka, uglednih svjetskih zoologa i biologa i zato ćete u njoj pronaći suvremene, pouzdane i točne informacije. Naročito će Vas oduševiti više od 5000 nevjerojatnih fotografija najboljih svjetskih fotografa.
 
Kome je knjiga namijenjena?
 
Učenici nižih razreda osnovne škole će pomoću odličnih fotografija upoznati raznolikost životinjskog svijeta.
  • Učenicima viših razreda osnovne škole, srednjoškolcima i studentima bit će odlična dopuna učenju, jer će u njoj naći bezbroj informacija o sistematici, životnom ciklusu, ponašanju, reprodukciji i zaštiti životinja, popisu ugroženih životinja...
S radošću će je listati i odrasli, bilo da to rade iz ljubavi prema životinjskom svijetu, bilo da u njoj traže stručne podatke. 

Ova atraktivna i slikovita enciklopedija odličan je priručnik za obiteljsku knjižnu policu i u njoj će uživati ljubitelji životinja svih generacija!        
StraniceStranice
624
 
UvezUvez
Tvrda
 
ŠirinaŠirina
260
 
VisinaVisina
310
 
DebljinaDebljina
40
 
JezikJezik
Hrvatski
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
80
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531415859
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…