Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici  /  Samopomoć / 

KAKO STEĆI PRIJATELJE...

 
 
 
KAKO STEĆI PRIJATELJE...
KAKO STEĆI PRIJATELJE...
CAMEGIE DALE
Kataloški br.: 101816
Cijena: 119,00 KN
Klupska cijena: 99,00 KN
Proizvoda nema na zalihi.
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Godine 1936. Dale Carnegie svojim je čitateljima iznio predivnu tvrdnju: „Ophođenje s ljudima možda je najveći problem s kojim ćete se suočiti.“ Ta je rečenica temelj knjige Kako steći prijatelje i naklonost ljudi, a istinita je i danas, pa su uvijek aktualni Carnegiejevi savjeti prilagođeni digitalnomu dobu.

Dale Carnegie nudi savjete koje je vrijeme potvrdilo, a tijekom više od sedamdeset pet godina ti su savjeti milijune čitatelja ponijeli prema uspjehu u poslovnome i osobnome životu. Sad smo prvu i najbolju knjige te vrste prilagodili nemirnim, složenim prilikama suvremenoga doba, pa će vam pokazati kako ćete:
 
  • diplomatski i taktično komunicirati
  • graditi odnose na čvrstim temeljima, koristeći se svim pogodnostima
  • učiniti da vas ljudi vole
  • svoju poruku prenijeti jasno i naširoko
  • postati učinkovitiji rukovoditelj
  • usavršiti sposobnost obavljanja zadaća
  • najpovoljnije iskoristiti moć digitalnih oruđa.
 
Razvijanje taktike za ophođenje s ljudima složena je zadaća. Poruke se trenutačno prenose, komunikacijski su se mediji umnožili. Mreže su se proširile s onu stranu granica, industrija i ideologija, no te velike promjene nisu dovele do toga da načela iznesena u ovoj knjizi zastare, nego su Carnegiejeve temeljne misli učinile još važnijima, jer one su osnova svake čvrste taktike, bilo da na tržištu predstavljate novi proizvod, ispričavate se zaručnici ili se pogađate s ulagačima. Ne počnete li na ispravnim temeljima, lako je moguće da ćete odaslati pogrešnu poruku, nekoga uvrijediti ili ćete se neugodno osjećati jer ćete promašiti svrhu.
 
DALE CARNEGIE (1888. − 1955.) američki je pisac koji nadahnjuje milijune čitatelja otkako je 1936. godine objavio knjigu Kako steći prijatelje i naklonost ljudi.  Po toj se knjizi diljem svijeta i danas provode treninzi. Uz ovu svjetsku uspješnicu objavio je nekoliko knjiga, primjerice „How to Stop Worrying and Start Living“, u kojima je isticao ideju da promjena ponašanja pojedinca može utjecati na promjenu ponašanja čitavih društvenih skupina.
 
DALE CARNEGIE & SURADNICI, INC., udruga je utemeljena 1912., a diljem svijeta surađuje s tvrtkama koje žele poboljšati rad i proizvodnju, pa im nudi savjetodavnu pomoć u postizanju tih ciljeva. Koristeći se izvornim načelima, zaposlenike svojih stranaka usmjerava prema uspješnoj budućnosti.
 
BRENT COLE pisac je koji živi u Georgiji, u SAD-u. Utemeljitelj je tvrtke Invisible Ink.  

Prelistajte knjigu:
 
 
  
PrevoditeljPrevoditelj
JURČIĆ MLADEN
 
StraniceStranice
320
 
UvezUvez
MEKI
 
ŠirinaŠirina
127
 
VisinaVisina
188
 
DebljinaDebljina
22
 
ZbirkaZbirka
PRIRUČNICI
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531417389
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…