Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici / 

ZA BEBE I DJECU 2

 
 
 
ZA BEBE I DJECU 2
ZA BEBE I DJECU 2
JADRANKA BOBAN PEJIĆ
Kataloški br.: 108845
Cijena: 145,01 KN
Klupska cijena: 119,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Izliječite svoje malene na potpuno prirodan način

Nakon bestselera Za bebe i djecu, koji donosi osnove prirodne i uravnotežene prehrane za najmlađe, Jadranka Boban Pejić, vodeće ime na području zdrave prehrane, napisala je nastavak posvećen prirodnim načinima tretiranja uobičajenih dječjih zdravstvenih tegoba kao što su kolike, uhobolja, grlobolja, ekcemi, dijareja, zatvor, mučnina i mnoge druge.

Ovaj pregledni priručnik s jasnim uputama za sigurnu primjenu prirodnih rješenja kod kuće, ohrabrit će roditelje i pomoći djeci. Služeći se ekološkim i cjelovitim namirnicama, aromaterapijom, ljekovitim biljem, homeopatijom i refleksoterapijom pokazuje kako smanjiti stres koji dolazi s bolešću djeteta te kako pridonijeti bržem oporavku od bolesti.

„Iako živimo u vremenu koje je daleko od idealnog za život, svejedno možemo birati ono što ima pozitivnije učinke na naše zdravlje te pokušati izbaciti ili smanjiti ono loše. Upravo zato, svijest o tome da možemo birati što ćemo davati svojem djetetu (ili sebi), glavni je pokretač za preuzimanje aktivne uloge u stvaranju i obnavljanju zdravlja."  
StraniceStranice
196
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
160
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
19
 
JezikJezik
Hrvatski
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789532572803
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…