Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika / 

DEČKI KOJE SAM VOLJELA

 
 
 
DEČKI KOJE SAM VOLJELA
DEČKI KOJE SAM VOLJELA
HAN JENNY
Kataloški br.: 108506
Cijena: 99,00 KN
Klupska cijena: 79,00 KN
Proizvoda nema na zalihi.
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Priča o prijateljstvu, odrastanju i ljubavi

Lara jean drži svoja ljubavna pisma u kutiji za šešire koju joj je poklonila pokojna majka. Nisu to ljubavna pisma koja joj je netko drugi pisao. Ne, to su pisma koja je sama napisala svim dečkima u koje je ikada bila zaljubljena, svoj petorici. Dok ih je pisala, na papir je stavljala i dušu i srce. Priznavala je u njima sve ono što im se nikada nije usudila izgovoriti. Jer ta su pisma bila samo za njezine oči. Sve do dana kada njezina pisma počnu stizati onima kojima su namijenjena, a ljubavni život Lare Jean od imaginarnog postane sasvim stvaran, i potpuno izvan njezine kontrole.

"Dok pišem, ne suzdržavam se. Pišem kao da on to nikad neće pročitati. Jer i neće. Svaku tajnu misao, svaku promišljenu primjedbu, sve što sam čuvala u sebi, sve to stavljam u pismo. Kad završim, zapečatim ga, napišem adresu pa ga stavim u kutiju.

To nisu ljubavna pisma prema najtočnijoj definiciji. Moja pisma nastaju u trenutku kad više ne želim biti zaljubljena. Ona nastaju na rastanku. Jer nakon što napišem pismo, više ne osjećam sveprožimajuću ljubav. Mogu jesti pahuljice i ne pitati se voli li i on banane s pahuljicama Cheerios; mogu pjevati uz ljubavne pjesme i ne pjevati ih njemu. Ako je ljubav poput opsjednutosti, onda su pisma poput egzorcizma. Moja me pisma oslobađaju. Ili bi to barem trebala činiti."
     
StraniceStranice
340
 
UvezUvez
MEKI
 
ŠirinaŠirina
150
 
VisinaVisina
230
 
DebljinaDebljina
30
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
10
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789533490274
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…